Nieuws

4 maart 2021

Locatie west dicht op vrijdag 5 maart

Locatie West van ’t Kabouterhuis is vrijdag 5 maart gesloten vanwege coronabesmettingen. Ouders worden op de hoogte gesteld. Heeft u vragen dan kunt u bellen met locatie West op nummer 020 – 613 85 85. De telefoon staat doorgeschakeld naar een centraal punt.

lees verder...
18 februari 2021

Kind verkouden?

Graag zetten we nog eens op een rijtje wat ons coronabeleid is.

Alle kinderen mogen naar het Kabouterhuis komen als zij verkoudheidsklachten (verkouden, verstopte neus, loopneus) hebben. Ook afspraken bij u thuis kunnen doorgaan als uw kind verkoudheidsklachten heeft en u zelf klachtenvrij bent.

Bij zware klachten, zoals veel hoesten, koorts of benauwdheid blijven kinderen thuis. Of gaan afspraken thuis niet door. Neemt u in beide gevallen contact op met uw locatie of
behandelaar om dit te bespreken.

Testen
Jonge kinderen kunnen getest worden. Het testen met afname in neus en keel is voor veel kinderen lastig en kan belastend zijn. Daarom gaat de test nu minder diep in de neus.

Laat uw kind in ieder geval testen indien mogelijk en houd uw kind thuis als:

  • uw kind zware klachten heeft, zoals veel hoesten, koorts of benauwdheid
  • uw kind ernstig ziek is, overleg met uw huisarts of het kind getest moet worden
  • uw kind nauw contact heeft gehad met iemand met corona
  • uw kind klachten heeft en contact heeft gehad met iemand met corona
  • de GGD adviseert om te testen vanwege een uitbraakonderzoek

Contact
Als u twijfelt of uw kind wel of niet naar ‘t Kabouterhuis mag komen, overleg dan eerst met de groepsleiding of met diegene met wie een afspraak heeft. Of neem contact op met uw locatie.

lees verder...
14 februari 2021

Maandag 15 Februari: Amstelveen Dicht, Andere Locaties Open

Het KNMI heeft voor maandag 15 februari voor het hele land code rood afgegeven vanwege “verraderlijke gladheid”. Het wordt vooral op lokale wegen glad door sneeuwresten.

Het weeralarm geldt vanaf 3.00 uur voor Noord- en Zuid Holland en Zeeland, vanaf 5.00 uur voor de Waddeneilanden, Friesland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Noord Brabant, en vanaf 7:00 uur voor Groningen, Drenthe, Overijssel en Limburg. https://knmi.nl/waarschuwingen

Zondagavond rond 21 uur heeft locatie Amstelveen besloten dicht te blijven op maandag. De andere locaties blijven open. We roepen iedereen op voorzichtig te reizen vanwege de gladheid.

lees verder...
8 februari 2021

West open, andere locaties dicht 9 februari

Wij kunnen net als maandag 8 februari niet garanderen dat de medewerkers (op tijd) op de locatie aankomen. Onze medewerkers zijn grotendeels afhankelijk van het reizen per auto of openbaar vervoer.

U kunt uw kind dus niet naar de locatie brengen, behalve naar locatie west. Onze groepen zijn dicht. Ook als u een afspraak heeft als ouder met een hulpverlener op de locatie gaat deze niet door. Ook de bezoeken thuis gaan niet door. Uw behandelaar neemt contact met u op. Dit geldt dus niet voor locatie west.

We vinden dit vervelend en wij begrijpen dat dit voor u lastig kan zijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer van uw locatie. U wordt dan doorverbonden met ons centrale contactpunt.

We gaan ervan uit dat woensdag 10  februari ’t Kabouterhuis weer open is en afspraken door kunnen gaan. We houden u op de hoogte als de situatie verandert.

 

 

lees verder...
7 februari 2021

’t Kabouterhuis dicht op maandag 8 februari

Rijkswaterstaat roept mensen op niet de weg op te gaan en het is onduidelijk of er openbaar vervoer zal rijden. Dit vanwege de barre weeromstandigheden. Het is onverantwoord te reizen.

Het KNMI heeft code oranje afgegeven tot morgenmiddag 12.00 uur. Wij kunnen niet garanderen dat de medewerkers (op tijd) op de locatie aankomen. Onze medewerkers zijn grotendeels afhankelijk van het reizen per auto of openbaar vervoer.

Ook veel basisscholen in Amsterdam, Leiden en in de regio’s Zaanstreek en Waterland houden de deuren vanwege het weer gesloten.

U kunt uw kind dus niet naar de locatie brengen. Onze groepen zijn dicht. Ook als u een afspraak heeft als ouder met een hulpverlener op de locatie gaat deze niet door. Ook de bezoeken thuis gaan niet door. Uw behandelaar neemt contact met u op.

We vinden dit vervelend en wij begrijpen dat dit voor u lastig kan zijn.

Bij vragen kunt u maandag contact opnemen via het telefoonnummer van uw locatie. U wordt dan doorverbonden met ons centrale contactpunt.

We gaan ervan uit dat dinsdag 9 februari ’t Kabouterhuis weer open is en afspraken door kunnen gaan. We houden u op de hoogte als de situatie verandert.

Meer informatie: https://nos.nl/artikel/2367724-morgenochtend-code-oranje-reis-alleen-als-dat-echt-nodig-is.html

 

lees verder...
1 januari 2021

’t Kabouterhuis wenst iedereen een gezond 2021 toe!

Voor alle ouders en kinderen wensen wij een mooi en vooral gezond nieuwjaar. Want dat gezondheid en saamhorigheid belangrijk zijn, hebben we de afgelopen maanden wel gemerkt. Ook in 2021 zetten wij ons in om u op een zo veilige en gezonde manier zorg te blijven bieden.

Gelukkig Nieuwjaar!
Happy New Year!
سنة سعيدة (sana sa’eedah)!
Bonne année!
Frohes Neues Jahr!
Καλή χρονιά (Kali chronia)!
સાલ મુબારક (saal mubarak)!
שָׁנָה טוֹבָה (shana tova)!
Buon anno!
あけまして おめでとう ございます (Akemashite Omedetou Gozaimasu)!
新年快乐 (Xin Nian Kuai Le)!
Szczęśliwego!
Feliz ano novo!
С Новым Годом (S novim godom)!
Feliz año nuevo!
Sawatdee Pi Mai!
Yeni yılınız kutlu olsun!

 

 

lees verder...
Back to top