Nieuws

2 juli 2021

Ons jaarverslag 2020 in 1 minuut

We zijn er trots op dat onze zorg zo veel mogelijk en soms in aangepaste vorm doorgang kon vinden, ook al stond vorig jaar vooral in het teken van corona.

In snel tempo maakten onze zorgverleners zich blended care eigen, stonden op noodgroepen, verzorgden spel- en knutselmateriaal voor kinderen thuis en maakten filmpjes. En steeds maakten we bewust een afweging: hoe kan de zorg doorgang vinden en hoe loopt iedereen, ouders, kinderen en medewerkers, zo min mogelijk (extra) risico op een coronabesmetting.

In het jaarverslag onder meer aandacht voor onze cliënten, onze samenwerkingsverbanden, financiële gegevens, onze Raad van Toezicht en de Ondernemingsraad.

Lees ons jaarverslag 2020 (download hier in pdf)

 

 

lees verder...
1 juli 2021

We blijven voorzichtig. Wilt u ons helpen?

Beste ouder/verzorger,

Gelukkig neemt het aantal besmettingen met corona af. De overheid laat daarom een aantal regels los. Dat is fijn, want nu kunnen we weer meer doen.
De regels blijven:

– handen wassen
– 1,5 meter afstand houden
– testen als er klachten zijn

Voorzichtig blijven
De gezondheid en de veiligheid van uw kind, u als ouder / verzorger en onze medewerkers blijven voor ons heel belangrijk. En we zijn nog niet allemaal (twee keer) gevaccineerd/geprikt. We blijven daarom voorzichtig! Wilt u ons daarbij helpen?

We verzoeken u: 

– uw kind voorlopig te blijven brengen en halen bij de buitendeur

– als u een afspraak heeft op een locatie uw mondkapje op te doen

– als u op vakantie gaat naar een land met een oranje/rode kleur of naar een land dat oranje of rood wordt tijdens uw vakantie u aan de regels voor quarantaine te houden bij terugkeer. Dit betekent dat u in quarantaine gaat. U blijft dus thuis. Kinderen tot 13 jaar hoeven niet in quarantaine. Zij mogen naar ’t Kabouterhuis komen. Omdat u thuis moet blijven, kan een andere volwassene, die niet in quarantaine hoeft, uw kind halen en brengen.

Kijk op www.wijsopreis.nl voor een actueel reisadvies. Heeft u vragen over deze brief? Neem contact op met uw behandelaar.

Wij wensen iedereen een fijne en vooral gezonde zomer toe.

lees verder...
18 februari 2021

Kind verkouden?

Graag zetten we nog eens op een rijtje wat ons coronabeleid is.

Alle kinderen mogen naar het Kabouterhuis komen als zij verkoudheidsklachten (verkouden, verstopte neus, loopneus) hebben. Ook afspraken bij u thuis kunnen doorgaan als uw kind verkoudheidsklachten heeft en u zelf klachtenvrij bent.

Bij zware klachten, zoals veel hoesten, koorts of benauwdheid blijven kinderen thuis. Of gaan afspraken thuis niet door. Neemt u in beide gevallen contact op met uw locatie of
behandelaar om dit te bespreken.

Testen
Jonge kinderen kunnen getest worden. Het testen met afname in neus en keel is voor veel kinderen lastig en kan belastend zijn. Daarom gaat de test nu minder diep in de neus.

Laat uw kind in ieder geval testen indien mogelijk en houd uw kind thuis als:

  • uw kind zware klachten heeft, zoals veel hoesten, koorts of benauwdheid
  • uw kind ernstig ziek is, overleg met uw huisarts of het kind getest moet worden
  • uw kind nauw contact heeft gehad met iemand met corona
  • uw kind klachten heeft en contact heeft gehad met iemand met corona
  • de GGD adviseert om te testen vanwege een uitbraakonderzoek

Contact
Als u twijfelt of uw kind wel of niet naar ‘t Kabouterhuis mag komen, overleg dan eerst met de groepsleiding of met diegene met wie een afspraak heeft. Of neem contact op met uw locatie.

lees verder...
14 februari 2021

Maandag 15 Februari: Amstelveen Dicht, Andere Locaties Open

Het KNMI heeft voor maandag 15 februari voor het hele land code rood afgegeven vanwege “verraderlijke gladheid”. Het wordt vooral op lokale wegen glad door sneeuwresten.

Het weeralarm geldt vanaf 3.00 uur voor Noord- en Zuid Holland en Zeeland, vanaf 5.00 uur voor de Waddeneilanden, Friesland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Noord Brabant, en vanaf 7:00 uur voor Groningen, Drenthe, Overijssel en Limburg. https://knmi.nl/waarschuwingen

Zondagavond rond 21 uur heeft locatie Amstelveen besloten dicht te blijven op maandag. De andere locaties blijven open. We roepen iedereen op voorzichtig te reizen vanwege de gladheid.

lees verder...
1 januari 2021

’t Kabouterhuis wenst iedereen een gezond 2021 toe!

Voor alle ouders en kinderen wensen wij een mooi en vooral gezond nieuwjaar. Want dat gezondheid en saamhorigheid belangrijk zijn, hebben we de afgelopen maanden wel gemerkt. Ook in 2021 zetten wij ons in om u op een zo veilige en gezonde manier zorg te blijven bieden.

Gelukkig Nieuwjaar!
Happy New Year!
سنة سعيدة (sana sa’eedah)!
Bonne année!
Frohes Neues Jahr!
Καλή χρονιά (Kali chronia)!
સાલ મુબારક (saal mubarak)!
שָׁנָה טוֹבָה (shana tova)!
Buon anno!
あけまして おめでとう ございます (Akemashite Omedetou Gozaimasu)!
新年快乐 (Xin Nian Kuai Le)!
Szczęśliwego!
Feliz ano novo!
С Новым Годом (S novim godom)!
Feliz año nuevo!
Sawatdee Pi Mai!
Yeni yılınız kutlu olsun!

 

 

lees verder...
Back to top