terug

Ruimhartige Gift Voor De Kindjes Van Hoofddorp

16 januari 2023

Locatie Hoofddorp ontving een bedrag van 8000 euro om te besteden aan speelgoed- en spelmateriaal voor de kinderen. De gift werd gedaan door Stichting Nationaal Zieken- en Gehandicaptenwerk. Wij zijn de stichting enorm dankbaar. Ook namens de kinderen: bedankt!

Van links naar rechts: Nancy Schildmeijer, Marianne Bax, Dominique van Lammeren (medewerkers van ’t Kabouterhuis), Peter en Daniëlle van Dinther: voorzitter en bestuurslid Stichting Nationaal Zieken- en Gehandicaptenwerk

Stichting Nationaal Zieken- en Gehandicaptenwerk is sinds 1988 actief in de regio. De stichting heeft door de jaren heen diverse schenkingen gedaan aan organisaties die zich richten op de zorg voor kinderen en jongvolwassenen die ziek zijn of een lichamelijke/verstandelijke beperking hebben om iets extra’s te kunnen bieden aan deze doelgroep. De schenkingen zijn altijd materieel van aard en worden afgestemd met de betreffende locatie.

De medewerkers van de Stichting zetten zich vrijwillig in ten bate deze goede doelen, de schenkingen worden mogelijk gemaakt door verkoop van tweedehands spullen binnen lokale winkelcentra. De spullen worden geschonken door mensen die de stichting een warm hart toedragen. Deze schenking in het bijzonder wordt mogelijk gemaakt door Winkelcentrum De Beverhof in Beverwijk in samenwerking met de winkeliersvereniging.

Deel dit op:
terug
Back to top