Werken bij ’t Kabouterhuis

Bekijk direct de vacatures! 

Nieuwe medewerkers gezocht!

Ben jij een:

  • GZ-psycholoog of
  • Kinderpsychiater.

Dan komen we graag met je in gesprek. We zien graag een open sollicitatie van je tegemoet! Stuur je CV en motivatie op, via de mail naar: solliciteren@kabouterhuis.nl.

Als je werkt bij ’t Kabouterhuis…

Bij Medisch Orthopedagogisch Centrum (MOC) ’t Kabouterhuis werk je in een professionele omgeving waarbinnen eigen inbreng en ontwikkeling belangrijk zijn. We vinden goede samenwerking belangrijk. Het zorgt voor goede resultaten en het is inspirerend omdat je eigen deskundigheid wordt verrijkt met die van andere disciplines. We hebben ook een uitgebreid opleidingsplan voor je professionele ontwikkeling.

  • We werken graag dichtbij onze doelgroep. Je werkt samen met circa 250 professionele medewerkers in een goede collegiale sfeer vanuit vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp, Leiden, Amstelveen en Uithoorn.
  • Onze locaties zijn gevestigd in een multiculturele regio. Om te zorgen voor een goed aanbod voor alle kinderen en hun ouders besteden wij veel aandacht aan de diversiteit in culturen.
  • Medewerkers wisselen onderling regelmatig kennis uit. Het streven is ook om medewerkers op verschillende locaties in te kunnen zetten. Dit bevordert de ontwikkeling van medewerkers als het gaat om optimale hulpverlening aan onze multiculturele cliëntengroep.
  • ’t Kabouterhuis wil een afspiegeling zijn van de samenleving. Wij streven daarom naar een evenwichtige opbouw van het personeelsbestand in leeftijd, geslacht, etnische achtergrond, parttime/ fulltime, ervaring en opleiding.

Voorwaarden

Als je bij ‘t Kabouterhuis werkt, is de CAO Jeugdzorg van toepassing. Daarnaast biedt ‘t Kabouterhuis goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals tegemoetkoming zorgpremie. De Jonge Kind Academie van ’t Kabouterhuis biedt haar medewerkers de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen.

Om bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te kunnen gaan wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag aangevraagd. Bovendien zijn hulpverleners waar nodig geregistreerd bij hun beroepsvereniging.

Wil je graag bij ons werken?

 

Keurmerk Beste werkgever

Op basis van de uitkomsten van het medewerkersonderzoek van oktober 2017 behaalden we de maximale score van drie sterren. En dat levert ons deze eretitel op.

Deel dit op:
Back to top