Werken bij 't Kabouterhuis

Als je werkt bij ’t Kabouterhuis…

Bij ’t Kabouterhuis werk je in een professionele omgeving waarbij eigen inbreng en ontwikkeling belangrijk zijn. We vinden samenwerking belangrijk. Het zorgt voor goede resultaten. En het is inspirerend je eigen kennis en kunde te verrijken. We investeren in jou met een uitgebreid intern opleidingsplan.

  • We werken graag dichtbij onze doelgroep. Je werkt samen met circa 300 professionele medewerkers in een goede collegiale sfeer vanuit vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp, Leiden, Amstelveen en Uithoorn.
  • Onze locaties zijn gevestigd in een multiculturele regio. Om te zorgen voor een goed aanbod voor alle kinderen en hun ouders besteden wij veel aandacht aan de diversiteit in culturen.
  • Medewerkers wisselen onderling geregeld kennis uit. Het streven is ook om medewerkers op verschillende locaties in te kunnen zetten. Dit bevordert de ontwikkeling van medewerkers als het gaat om optimale hulpverlening aan onze multiculturele cliëntengroep.
  • ’t Kabouterhuis wil een afspiegeling zijn van de samenleving. Wij streven daarom naar een evenwichtige opbouw van het personeelsbestand in leeftijd, geslacht, etnische achtergrond, parttime/ fulltime, ervaring en opleiding.

Voorwaarden

Als je bij ‘t Kabouterhuis werkt, is de CAO Jeugdzorg van toepassing. Daarnaast biedt ‘t Kabouterhuis goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals tegemoetkoming zorgpremie. De Jonge Kind Academie van ’t Kabouterhuis biedt haar medewerkers de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen. Om bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te kunnen gaan wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag aangevraagd. Bovendien zijn hulpverleners waar nodig geregistreerd bij hun beroepsvereniging.

Wil je graag bij ons werken?

We raden je aan om gericht op een openstaande vacature te reageren.

Sollicitatieregeling

Deze sollicitatieregeling is gebaseerd op de Sollicitatie Code NVP welke is opgesteld met de Stichting van de Arbeid. Daarnaast staan in de regeling aan welke regels MOC ’t Kabouterhuis zich houdt ten aanzien van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

 

Deel dit op:
Back to top