Stage

MOC ‘t Kabouterhuis ziet het als haar verantwoordelijkheid om als gespecialiseerd behandelcentrum ook te investeren in het opleiden van beroepskrachten. Zij zijn tenslotte toekomstige potentiële professionals die ’t Kabouterhuis hard nodig heeft om in de toekomst haar missie te blijven verwezenlijken. We vinden het erg belangrijk om hulpverleners, maar ook andere toekomstige medewerkers in opleiding, de kans te bieden om ervaring op te doen op de werkvloer. Veel van onze stagiaires blijven na hun stage bij ons werken.

’t Kabouterhuis biedt HBO-stageplaatsen, als orthopedagogisch medewerker – ambulant en op de groep – en als gezinsbegeleider. De volgende instroommogelijkheid is september 2018, daarna februari 2019.

  • Solliciteren voor een stageplek per september 2018 kan tot uiterlijk 28 februari 2018.
  • Solliciteren voor een stageplek per februari 2019 kan tot 1 november 2018.

Plekken voor 4e jaars HBO-onderzoeks-/scriptiestudenten zijn op dit moment vervuld.

Het is ook mogelijk om te solliciteren voor een WO-stageplek. Stages kunnen starten vanaf september 2018. Het gaat hier om gedragswetenschappers.

De sluitingsdatum voor een stageplek per september 2018 is reeds verstreken! Ingekomen sollicitaties,na de sluitingsdatum, worden automatisch door ons in portefeuille gehouden tot 4 weken na ontvangst. 

Indien je binnen 4 weken na jouw sollicitatie niets van ons verneemt dan kun je ervan uitgaan dat jouw sollicitatie niet verder in behandeling wordt genomen of niet passend is bij het stage profiel.

Solliciteren

Wil je solliciteren voor een stageplek binnen ’t Kabouterhuis?
Vul ons online sollicitatieformulier voor stagiaires in, klik hier.

Let op! We nemen alleen stageverzoeken in behandeling mits je het online sollicitatieformulier invult.

Contact en informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling P&O: telefoon 020 – 644 53 51.

 

 

 

 

Deel dit op:
Back to top