Stage

MOC ‘t Kabouterhuis ziet het als haar verantwoordelijkheid om als gespecialiseerd behandelcentrum ook te investeren in het opleiden van beroepskrachten. Zij zijn tenslotte toekomstige potentiële professionals die ’t Kabouterhuis hard nodig heeft om in de toekomst haar missie te blijven verwezenlijken. We vinden het erg belangrijk om hulpverleners, maar ook andere toekomstige medewerkers in opleiding, de kans te bieden om ervaring op te doen op de werkvloer. Veel van onze stagiaires blijven na hun stage bij ons werken.

’t Kabouterhuis biedt HBO-stageplaatsen aan, als orthopedagogisch medewerker (ambulant en op de groep) en als gezinsbegeleider.
Ook bieden we WO-stageplekken aan als gedragswetenschapper (psycholoog/orthopedagoog).

Instromen kan op 2 momenten: in september 2018 en in februari 2019. Solliciteren voor een stageplek per februari 2019 kan tot 1 november 2018 via ons online sollicitatieformulier.

Solliciteren voor een stageplek per september 2018 als orthopedagogisch medewerker kan voor de locatie Amstelveen. Meer informatie over deze stage en hoe je hierop kunt reageren vind je hier.

Indien je binnen 4 weken na jouw sollicitatie niets van ons verneemt dan kun je ervan uitgaan dat jouw sollicitatie niet verder in behandeling wordt genomen of niet passend is bij het stage profiel.

Contact en informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling P&O: telefoon 020 – 644 53 51.

 

 

 

 

Deel dit op:
Back to top