Stage

MOC ‘t Kabouterhuis ziet het als haar verantwoordelijkheid om als gespecialiseerd behandelcentrum ook te investeren in het opleiden van beroepskrachten. Zij zijn tenslotte toekomstige potentiële professionals die ’t Kabouterhuis hard nodig heeft om in de toekomst haar missie te blijven verwezenlijken. We vinden het erg belangrijk om hulpverleners, maar ook andere toekomstige medewerkers in opleiding, de kans te bieden om ervaring op te doen op de werkvloer. Veel van onze stagiaires blijven na hun stage bij ons werken.

Voor diverse locaties van MOC ’t Kabouterhuis hebben wij voor studiejaar september 2019 t/m juni 2020 stageplekken beschikbaar voor HBO studenten.
Per locatie kan de stageplek qua duur, werkdagen en werkzaamheden verschillen. Reageer alleen als het profiel qua uren, duur, werkdagen en doelgroep aansluit bij de eisen vanuit jouw opleiding en jouw mogelijkheden.  Hieronder vind je meer informatie over de beschikbare stages. Klik op de stage die aansluit bij jouw opleiding.

Let op:  Er kan niet meer gesolliciteerd worden voor een stageplek als Gedragswetenschapper of Gezinsbegeleider met ingang van september 2019. Sollicitaties worden niet meer in behandeling genomen.

Stage HBO Jeugdzorgwerker – September 2019

 

 

 

 

Deel dit op:
Back to top