Stage

MOC ‘t Kabouterhuis ziet het als haar verantwoordelijkheid om als gespecialiseerd behandelcentrum ook te investeren in het opleiden van beroepskrachten. Zij zijn tenslotte toekomstige potentiële professionals die ’t Kabouterhuis hard nodig heeft om in de toekomst haar missie te blijven verwezenlijken. We vinden het erg belangrijk om hulpverleners, maar ook andere toekomstige medewerkers in opleiding, de kans te bieden om ervaring op te doen op de werkvloer. Daarom biedt ’t Kabouterhuis verschillende HBO stageplaatsen aan, voornamelijk als orthopedagogisch medewerker op de groep en (in mindere mate) als gezinsbegeleider. Een groot deel van de stagiaires krijgt de kans om na zijn of haar stage in dienst te treden bij ‘t Kabouterhuis.

De kans op een WO stageplaats, op zijn vroegst vanaf februari 2018, is op dit moment uiterst klein.

Stageplaatsen

We bieden voltijd HBO stageplaatsen aan met instroommogelijkheden in september en februari. De plekken voor 4e jaars onderzoeks-/scriptiestudenten zijn reeds bezet. Wanneer er weer plek is zal dat op de website vermeld worden.

  • Solliciteren voor een stageplek per september 2018 kan tot uiterlijk 16 maart 2018.
  • Solliciteren voor een stageplek per februari 2019 kan tot 1 november 2018.

Contact en informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: P&O, telefoon 020 – 644 53 51.

Wil je solliciteren voor een stageplek binnen ’t Kabouterhuis?
Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar solliciteren@kabouterhuis.nl.
Geef duidelijk aan in de brief dat je: solliciteert naar een stageplek, welke opleiding je volgt, welk studiejaar en hoeveel uur stage je moet lopen.

Let op: mails verstuurd van een GMAIL account komen in onze SPAM-filter terecht, daardoor kan het wat langer duren voordat je antwoord krijgt.

Deel dit op:
Back to top