Stage

MOC ‘t Kabouterhuis ziet het als haar verantwoordelijkheid om als gespecialiseerd behandelcentrum ook te investeren in het opleiden van beroepskrachten. Zij zijn tenslotte toekomstige potentiële professionals die ’t Kabouterhuis hard nodig heeft om in de toekomst haar missie te blijven verwezenlijken. We vinden het erg belangrijk om hulpverleners, maar ook andere toekomstige medewerkers in opleiding, de kans te bieden om ervaring op te doen op de werkvloer. Veel van onze stagiaires blijven na hun stage bij ons werken. ’t Kabouterhuis biedt voor 2019 HBO-stageplaatsen aan, als orthopedagogisch medewerker (ambulant en op de groep) en als gezinsbegeleider.

HBO Stage – Orthopedagogisch medewerker – februari 2019

Heb je interesse voor de stage van orthopedagisch medewerker en volg je een HBO opleiding SPH (uitstroomprofiel jeugdzorgwerker), HBO-Jeugdzorgwerker of HBO-pedagogiek? Lees HIER meer over de beschikbare stages en hoe je kan reageren.

HBO Stage – Gezinsbegeleider – februari 2019

Heb je interesse voor de stage van gezinsbegeleider en volg je een HBO opleiding MWD/pedagogiek? Lees HIER meer over de beschikbare stages en hoe je kan reageren.

HBO Stage – Logopedie – februari 2019

Heb je interesse voor de stage van logopedist en volg je een HBO opleiding logopedie? Lees HIER meer over beschikbare stage en hoe je kan reageren.

Indien je voor 10 januari 2019 niets van ons verneemt dan kun je ervan uitgaan dat jouw sollicitatie niet verder in behandeling wordt genomen of niet passend is bij het stage profiel.

Contact en informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O bereikbaar via mailadres: afdelingpeno@kabouterhuis.nl.

 

 

 

 

Deel dit op:
Back to top