Stage

MOC ‘t Kabouterhuis ziet het als haar verantwoordelijkheid om als gespecialiseerd behandelcentrum ook te investeren in het opleiden van beroepskrachten. Zij zijn tenslotte toekomstige potentiële professionals die ’t Kabouterhuis hard nodig heeft om in de toekomst haar missie te blijven verwezenlijken. We vinden het erg belangrijk om hulpverleners, maar ook andere toekomstige medewerkers in opleiding, de kans te bieden om ervaring op te doen op de werkvloer. Veel van onze stagiaires blijven na hun stage bij ons werken.

Voor diverse locaties van MOC ’t Kabouterhuis hebben wij voor studiejaar februari 2020 t/m februari 2021 stageplekken beschikbaar voor HBO studenten.
Per locatie kan de stageplek qua duur, werkdagen en werkzaamheden verschillen. Reageer alleen als het profiel qua uren, duur, werkdagen en doelgroep aansluit bij de eisen vanuit jouw opleiding en jouw mogelijkheden.  Hieronder vind je meer informatie over de beschikbare stages. Klik op de stage die aansluit bij jouw opleiding.

Wanneer je je praktijkprogramma positief doorlopen hebt, kun je daarna je onderzoek/scriptie bij ons uitvoeren.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

 

 

 

Deel dit op:
Back to top