Verhuur Mathildepaviljoen

Het Mathildepaviljoen is een congrescentrum in Amsterdam dat al sinds jaar en dag eigendom is van MOC ’t Kabouterhuis. Het paviljoen ligt op een prachtige, centrale plek aan de rand van het Martin Luther King Park en aan de Amstel. Het paviljoen is goed bereikbaar (klik hier voor de routebeschrijving) met het openbaar vervoer en met de auto. Het Mathildepaviljoen beschikt over twee zalen. Er zijn diverse (catering-) arrangementen mogelijk, eventueel aan te passen aan specifieke wensen.

Samenwerking Orion College

’t Kabouterhuis werkt samen met het Orion College. Twee dagen per week werken leerlingen van dit college mee in het paviljoen. Het Orion biedt openbaar speciaal primair en voortgezet onderwijs op negen locaties in Amsterdam. Naast horecawerkzaamheden voeren de leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs facilitaire diensten uit, zoals het ontvangen van de gasten, apparatuur klaarzetten en schoonmaken. Zo krijgen zij de kans om het geleerde in praktijk te brengen. Ze doen werkervaring op die hen kan helpen bij het zoeken naar een vaste baan.

Bereikbaarheid

Het Mathildepaviljoen ligt op een prachtige plek aan de rand van het Martin Luther King park, op het terrein van MOC ’t Kabouterhuis. Adres: Amsteldijk 198 in Amsterdam. De Amsteldijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 12, bus 65, trein Amstelstation) en de auto.

Reserveren en informatie?

Verhuur voor vergaderingen en congressen is mogelijk op alle werkdagen. Voor meer informatie en/of reserveren, mail naar mathildepaviljoen@kabouterhuis.nl of bel met 020 – 644 53 51.

 

 

Deel dit op:
Back to top