terug

Nieuwe werkwijze Jeugdhulp in 2018

21 december 2017

Tussen de gemeenten in Zaanstreek-Waterland en Amsterdam-Amstelland, de jeugdhulporganisaties en de verwijzers zijn nieuwe afspraken gemaakt over specialistische jeugdhulp vanaf 2018.

De afspraken gaan over jeugdhulp die gezinnen krijgen als ze een verwijzing hebben naar een specialistische jeugdhulporganisatie zoals MOC ‘t Kabouterhuis.

Krijgt u nu hulp van ’t Kabouterhuis?

Voor ouders en kinderen die nu hulp krijgen van MOC ’t Kabouterhuis verandert er niets. Uw behandeling gaat door zoals afgesproken. Ook als u te maken heeft met meerdere zorgaanbieders, blijft u de hulp krijgen zoals u dat gewend bent.

Heeft u in 2018, na afsluiting van de huidige behandeling, een nieuwe hulpvraag voor uw kind of voor een ander kind uit uw gezin? Dan is de werkwijze mogelijk iets anders dan u gewend bent.

Kijk hiervoor op de website van uw gemeente of op de website www.ikzoekjeugdhulp.nl (deze wordt met ingang van 1 januari 2018 vernieuwd).

U kunt met vragen over de aanmelding en verwijzing altijd bij ons terecht. U vindt de contactgegevens van onze locatie bij u in de buurt door het invullen van uw postcode, klik hier.

Deel dit op:
terug
Back to top