terug

Deze bijeenkomst gaat niet door: Sensitief werken met kinderen in de klas

10 maart 2020

De bijeenkomst van donderdag 26 maart is vanwege het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

De mensen die zich hebben aangemeld, houden we op de hoogte van een nieuwe datum.

We behandelen twee onderwerpen:

Traumasensitief werken
Als onderwijs- of zorgprofessional krijg je geregeld te maken met kinderen die een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt of bloot staan/hebben gestaan aan langdurige stress. Zorg- en onderwijsprofessionals kunnen veel voor deze kinderen betekenen door traumasensitief te werken. Hoe doe je dat? Dat vertelt gz-psycholoog Karin Schulting.

Mars en Venus in de klas
Zijn er verschillen in het gedrag van jongens en meisjes? Ontwikkelen zij zich in een ander tempo en hoe zit het met onderscheid in de manier van leren? En wat zijn de verschillen op verbaal en lichamelijk gebied waar je rekening mee kunt houden? Jeugdzorgwerker Danny Versteeg licht de verschillen toe met praktijkvoorbeelden.

Meer informatie en aanmelden kan via m.overkamp@kabouterhuis.nl. Doe het voor 15 maart a.s. De bijeenkomst is gratis.

Route
Er stoppen verschillende metro’s op loopafstand van de locatie. Kijk op 9292ov.nl voor de route met openbaar vervoer. Voor een routebeschrijving met de auto kijk op www.kabouterhuis.nl/over-ons/contact bij vestiging Zuidoost. U kunt vlakbij onze locatie gratis parkeren op een parkeerterrein.

Deel dit op:
terug
Back to top