terug

Unieke webinar voor zorgprofessionals: Sensitief werken met kinderen in de klas en op de BSO

26 mei 2020

Op donderdag 25 juni a.s. organiseren wij de webinar ‘Sensitief in de klas en op de BSO’ van 16.00 tot 17.00 uur middels Zoom. Deze webinar is speciaal bedoeld voor zorg- of onderwijsprofessionals. De onderwerpen zijn:

Traumasensitief werken
Als onderwijs- of zorgprofessional krijg je geregeld te maken met kinderen die een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt of bloot staan/hebben gestaan aan langdurige stress. Zorg- en onderwijsprofessionals kunnen veel voor deze kinderen betekenen door traumasensitief te werken. Hoe doe je dat? Dat vertelt gz-psycholoog Karin Schulting.

Mars en Venus in de klas
Zijn er verschillen in het gedrag van jongens en meisjes? Ontwikkelen zij zich in een ander tempo en hoe zit het met onderscheid in de manier van leren? En wat zijn de verschillen op verbaal en lichamelijk gebied waar je rekening mee kunt houden? Jeugdzorgwerker Danny Versteeg licht de verschillen toe met praktijkvoorbeelden.

Meer informatie en aanmelden kan via m.overkamp@kabouterhuis.nl. Doe het voor 20 juni a.s. De bijeenkomst is gratis. De bijeenkomst is gratis. Op de dag zelf, 25 juni, krijg je  via de mail een uitnodiging voor de bijeenkomst middels Zoom.

 

Deel dit op:
terug
Back to top