terug

Onze zorg aan uw kind en u gaat door

15 december 2020

Beste ouder/verzorger
Op dinsdagavond 14 december kondigde het kabinet een aantal strenge maatregelen af. Dit is nodig om het coronavirus te stoppen.

Van dinsdag 15 december tot dinsdag 19 januari zitten we in een harde lockdown. ’t Kabouterhuis steunt de strenge maatregelen. Wel maken we ons sterk voor de voortgang van zorg en hulp aan u en uw kind.

Dit betekent dat de zorg aan uw kind en u zoveel mogelijk doorgaat, waarbij we de maatregelen blijven volgen (handen wassen, afstand houden, mondkapje):

– deeltijdgroepen blijven open

– huisbezoeken en afspraken op locatie: waar nodig hebben we face-to-face contact en waar mogelijk hebben we online en/of telefonisch contact. De zorgmedewerker neemt contact op om met u de mogelijkheden te bespreken.

Naast het sluiten van de niet-essentiële winkels, musea en bioscopen gaan onderwijs en kinderopvang vanaf woensdag 16 december dicht. Nu we veel thuis moeten blijven, bestaat de kans dat de spanning oploopt of de stress toeneemt. Neemt u gerust contact op met de zorgmedewerker op uw locatie als u hierover wilt praten. Houd er wel rekening mee dat ’t Kabouterhuis op de officiële landelijke feestdagen gesloten is.

Wij wensen u, ondanks alles, fijne en vooral gezonde feestdagen toe.

Link naar ons bericht: Hoe beschermen we uw kind en u tegen corona?
Link naar alle maatregelen op de site van de Rijksoverheid

Deel dit op:
terug
Back to top