terug

’t Kabouterhuis opent locatie in Leiden

21 juni 2018

MOC ’t Kabouterhuis heeft per 1 juni een locatie in Leiden. Vanuit deze locatie biedt ’t Kabouterhuis specialistische jeugdhulp en jeugd-GGZ aan kinderen van 0 – 7 jaar, en hun ouders, uit de regio Holland-Rijnland. ’t Kabouterhuis werkt hierin nauw samen met Lucertis, onderdeel van de Parnassia Groep.

Lucertis behandelt kinderen van 0- tot 23-jaar in de regio Holland-Rijnland. Medisch Orthopedagogisch Centrum ’t Kabouterhuis is gespecialiseerd in de (GGZ-)zorg voor kinderen van 0-7 jaar en had al een contract met de regio Holland-Rijnland. Gezamenlijk zetten ze nu hun expertise in om kinderen de beste zorg te bieden die nodig is.

Nauwe samenwerking

Lucertis en ’t Kabouterhuis zullen nauw met elkaar samenwerken, voorlopig vanuit een en dezelfde vestiging aan de Schipholweg nr 66a te Leiden. ’t Kabouterhuis biedt vanuit deze locatie uitsluitend ambulante GGZ-zorg. Kinderen die in aanmerking komen voor een deeltijdbehandeling kunnen terecht bij een van de samenwerkingspartners van de regio of op de locatie Hoofddorp van ’t Kabouterhuis.

Meer informatie en contactgegevens vindt u hier.

Deel dit op:
terug
Back to top