terug

Lilian Tham in bestuur Kenniscentrum KJP

7 december 2017

Directeur-bestuurder van ’t Kabouterhuis, Lilian Tham, is toegetreden tot het bestuur van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP).

Het Kenniscentrum ‘vertaalt’ de verzamelde kennis in protocollen voor kinderpsychiaters en andere professionals. Met die kennis kunnen zij hun jonge patiënten de beste zorg bieden en beter behandelen.

Lilian Tham: ‘In de psychiatrie draait alles om samenwerking, daarbij moet de kwaliteit van de behandeling wel op orde blijven. Kennisoverdracht is hierbij erg belangrijk. Ik wil graag mijn bijdrage leveren om de kennis en kwaliteit van de kinderpsychiatrie verder te ontwikkelen. Zeker in deze roerige tijd van de nieuwe transformatie van de jeugdzorg. Het jonge kind verdient hierbij voldoende aandacht.’

Ook Lieke van Domburgh (Pluryn-Intermetzo) is toegetreden tot het bestuur van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Het bestuur bestaat naast deze twee nieuwe bestuursleden uit voorzitter prof. dr. Robert Vermeiren, mr. Caroline Schippers en prof. dr. Jan Buitelaar.

Het Kenniscentrum is blij dat de leden door de komst van Lieke van Domburgh en Lilian Tham breder vertegenwoordigd zijn in het bestuur. Bovendien kunnen de nieuwe bestuurders met een frisse blik kijken naar het werk van het Kenniscentrum. Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 29 november zijn de leden van het Kenniscentrum akkoord gegaan met de benoeming.

Deel dit op:
terug
Back to top