terug

Keurmerk ‘Beste werkgever’ behaald

11 januari 2018

Op basis van de uitkomsten van het medewerkersonderzoek behaalden we de maximale score van drie sterren. En dat levert ons deze eretitel op.

Keurmerk Beste werkgever

MOC ’t Kabouterhuis mag in 2017 en 2018 het ‘Beste werkgevers Keurmerk’ dragen. Het medewerkersonderzoek is in oktober 2017 uitgevoerd door het onderzoeksbureau Effectory. Onze ‘Beste Werkgeversscore’ komt uit op een 7,43. Een mooie score ten opzichte van het landelijk branchegemiddelde van een 6,73. MOC ‘t Kabouterhuis is vergeleken met het gemiddelde van de GGZ-branche. Onder deze branche vallen alle GGZ-instellingen, jeugdzorginstellingen en RIBW-instellingen.

Inzicht in de organisatie

Het onderzoek geeft inzicht in de organisatie, vanuit het perspectief van diegenen die daar het meeste over kunnen vertellen: de eigen medewerkers. Deze score zegt iets over de werkbeleving en de inzet van medewerkers. Daarnaast toont het aan hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om te presteren. Het gaat hierbij om vragen als: hoe trots ben je op de organisatie, sta je achter de doelen van de organisatie, heb je ruimte en kansen om optimaal te presteren en hoe tevreden ben je over de organisatie?

Effectory en Intermediair

Effectory en Intermediair zijn 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat ze geloven dat bedrijven waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. Kijk op www.beste-werkgevers.nl voor meer informatie.

Deel dit op:
terug
Back to top