terug

Bestuurder MOC ’t Kabouterhuis kondigt vertrek in 2025 aan

24 oktober 2024

Op 1 mei 2025 neemt Lilian Tham na bijna tien jaar afscheid als directeur-bestuurder van ’t Kabouterhuis. Zij heeft besloten vanaf die datum een volgende stap in haar loopbaan te zetten. De Raad van Toezicht respecteert haar besluit en ziet een betrokken en ervaren bestuurder vertrekken.

“Na bijna tien intensieve jaren is dit voor mij het juiste moment om even stil te staan en verder te kijken,” zegt Lilian. “Ik zie ernaar uit om mij de komende periode, samen met de collega’s, vol te blijven inzetten voor onze cliënten en hun gezinnen”.

Ervaren bestuurder
 “Lilian heeft zich altijd ingezet voor de verbetering van de kwaliteit van zorg voor jonge kinderen,” zegt Marijke Vos, voorzitter van de Raad van Toezicht. “Ze heeft oog voor de kwetsbaarheid van veel gezinnen. Haar constante aandacht voor deze gezinnen maakt haar van onschatbare waarde voor onze organisatie en onze cliënten.”

Mei 2025
“We zijn Lilian ontzettend dankbaar voor alles wat ze heeft betekend voor ’t Kabouterhuis en het jonge kind”, vervolgt Marijke Vos. “Hoewel we haar vertrek jammer vinden, zijn we blij dat ze tot 1 mei 2025 bij ons blijft. Dit geeft ons voldoende tijd om een geschikte opvolger te vinden, terwijl het belangrijke werk gewoon doorgaat.”

 

 

Deel dit op:
terug
Back to top