Wij zijn op zoek naar een:

Regio Manager Inhoud voor 24-32 uur per week

Functieomschrijving

Voor locatie Hoofddorp zoeken wij per direct een Regio Manager Inhoud voor 8 uur per week. De rest van de uren (16-24 uur) ben je werkzaam als hoofdbehandelaar. De regiomanager Inhoud (RMI) is verantwoordelijk voor het op tactisch en operationeel niveau mede vormgeven en realiseren van en adviseren over het organisatiebeleid. Het betreft beleid met betrekking tot de inhoud en kwaliteit van de zorguitvoering.

De RMI draagt in samenwerking met de Regio Manager Organisatie (RMO) zorg voor het ontwikkelen van regionaal beleid en innovatie. Regelmatige afstemming met gemeenten, zowel op inhoudelijk als logistiek gebied, maakt onderdeel uit van deze rol. De competentie om boven de dagelijkse praktijk uit te kunnen stijgen is een vereiste evenals het kunnen werken en denken op tactisch niveau. Op alle resultaatgebieden (beleid ontwikkelen, beleid implementeren, aansturen locatie en netwerk) werkt de RMI samen met de RMO en levert input aan de RMO en het managementteam (signaleren, informeren en adviseren).

Aansturen van de medewerkers uit het primaire proces geschiedt vanuit een duale structuur en in nauwe samenwerking met de RMO. De RMI is verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg en functionele aansturing van medewerkers uit het primair proces. De RMO is verantwoordelijk voor organisatorische zaken en is de hiërarchisch leidinggevende van medewerkers uit het primair proces. Door deze combinatie wordt vanuit een bedrijfsmatige en procesmatige benadering een optimaal resultaat beoogd op het gebied van organisatorische en zorginhoudelijke zaken in het primair proces en in het verlengde een optimale samenwerking tussen het primair proces en de ondersteunende diensten. Er vindt een nauwe samenwerking plaats tussen de RMI en de RMO op het gebied van kwaliteit en inhoud van de zorguitvoering.

Functie-eisen

  • Afgeronde WO-opleiding bij voorkeur als GZ psycholoog of als basispsycholoog of orthopedagoog met de basisaantekening diagnostiek;
  • Inzicht in en visie op de trends en ontwikkelingen op (jeugd)zorginhoud;
  • Kennis van wet- en regelgeving jeugdwet en gezondheidsrecht;
  • Kennis van en ervaring met managementtechnieken;
  • Kennis van en ervaring met coaching technieken en vaardigheden;
  • Kennis van de sociale regio kaart.

Herken jij jezelf in bovenstaande werkzaamheden en vind je het leuk om vanuit een sturende rol bij te dragen aan de ontwikkeling en uitvoering van zorgprocessen? Ben je flexibel en stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring aangevuld met een toeslag van 5% voor de rol van RMI. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jan Dekker op telefoonnummer 023 – 555 44 11 of per email j.dekker@kabouterhuis.nl

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan uiterlijk 10 december 2018 HIER het online sollicitatieformulier in. Binnen twee weken na de sluitingsdatum hoor je wanneer je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deel dit op:
Back to top