terug

Vacature Orthopedagogisch medewerkers

Voor de locatie Amsterdam Zuidoost zijn wij in verband met uitbreiding per direct op zoek naar:

  • Orthopedagogisch medewerkers
  • 24 uur per week

Functieomschrijving

De orthopedagogisch medewerker biedt individuele en groepsgerichte begeleiding, behandeling en verzorging aan kinderen zowel in de groep, op externe plekken zoals bijvoorbeeld Kinderdagverblijf of school, als in de verdere leefomgeving van het kind. Tevens is de orthopedagogische medewerker verantwoordelijk voor doelgerichte observatie van het individuele kind en van groepsprocessen, verzorgt voortgangsrapportages voor de cliëntbespreking in het multidisciplinaire team en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Deze vacature is voor de LVB groep, waar kinderen met een ontwikkelingsachterstand gecombineerd met complexe problematiek worden behandeld.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (SPH, HBO-J, HBO-pedagogiek) en uiteraard ben je geregistreerd.
  • Je hebt ervaring in de jeugdzorg of in een vergelijkbare functie gewerkt. Daarnaast heb je ervaring en affiniteit met kinderen van lager ontwikkelingsniveau en autisme.
  • Je hebt kennis van en inzicht in de ontwikkelingsgebieden van het jonge kind en affiniteit met multiculturele gezinnen.
  • Je bent een netwerker, initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een zelfstandige houding maar kan ook goed samenwerken en je beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je bent woensdag en vrijdag inzetbaar, de derde dag in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring, minimaal € 2.265,62 en maximaal € 3.364,43 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 % en korting op OV- jaarkaarten.

Informatie

Wil je nog meer informatie dan kun je contact opnemen met Heidi Hessing, Regio Manager Organisatie, per mail: h.hessing@kabouterhuis.nl of telefonisch op 06 – 19 63 06 07.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 4 oktober 2017 op, via de mail naar: solliciteren@kabouterhuis.nl o.v.v. jouw naam en vacaturenummer: 2017-48-OPM.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Klik hier om de vacature als PDF te openen

Deel dit op:
terug
Back to top