Wij zoeken:

Managementassistenten voor 24 tot 36 uur per week

Voor locatie Noord zijn we per 1 januari 2019 op zoek naar een managementassistent voor 24 uur per week. De werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Locatie West zoekt per direct een managementassistent voor 32 tot 36 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Functieomschrijving

Als managementassistent bied je secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning. Je plant en organiseert zowel inhoudelijke als organisatorische besprekingen en overleggen. Daarnaast verzorg je de correspondentie en de administratie die voortkomt uit de behandeling van de cliënten en houd je de cliëntendossiers bij.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO- opleiding. MBO+ of HBO denkniveau is een pre;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie (binnen de jeugdzorg is een pre);
  • Je hebt kennis van- en inzicht in administratieve (werk)processen;
  • Je hebt kennis van het registratiesysteem Care-4 en je kan goed overweg met het MS-office pakket;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kan goed plannen, organiseren en structureren;
  • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in het team en met andere managementassistenten;
  • Je bent pro actief, klantvriendelijk, nauwkeurig, probleemoplossend en representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2053,91 en maximaal € 2920,07 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie over de vacature op locatie Noord kun je contact opnemen met Arianne Rietdijk, Regiomanager Organisatie op telefoonnummer 020-6304630. Voor informatie over de vacature in West kun je contact opnemen met Ruud Groen, Regiomanager Organisatie op telefoonnummer 020-6138585.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan uiterlijk 15 december 2018 HIER het sollicitatieformulier in. Uiterlijk twee weken na sluitingsdatum hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
Back to top