Wij zijn per 1 december 2018 op zoek naar een:

 

Logopedist voor 16-32 uur per week

Functieomschrijving

Als logopedist werk je zelfstandig en maak je deel uit van het multidisciplinair behandelteam. Op aanvraag verricht je logopedisch onderzoek en behandel je kinderen en draag je zorg voor de verslaglegging. Je adviseert en ondersteunt ouders, groepsleiding en eventueel andere disciplines over de interactie en communicatie van kinderen met spraak/ taal problemen. De werkdagen zijn op locatie Zuid de maandag en de donderdag. De werkdagen op locatie Amstelveen zijn dinsdag en vrijdag. De functie in Amstelveen betreft een ziektevervanging, naar alle waarschijnlijkheid voor een half jaar. Het betreft op beide locaties een functie voor 16 uur p/w en kan eventueel in één dienstverband worden gecombineerd.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding logopedie met enkele jaren relevante werkervaring;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep jonge kinderen met veelal complexe ontwikkelingsproblematiek en autismespectrumstoornissen;
  • Je werkt graag samen met ouders en kinderen met een divers culturele achtergrond;
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig kunnen registreren en declareren bij zorgkantoren;
  • Je bent een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Het is een pre als je kennis hebt van sensorische integratie.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband wordt aangegaan voor bepaalde tijd. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring in schaal 9, minimaal € 2.503,43 en maximaal € 3.739,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie over de functie op locatie Zuid kun je contact opnemen met mevrouw Vermeulen te bereiken op 020 6445351. Voor informatie over de functie op locatie Amstelveen kun je contact opnemen met mevrouw de Leeuw op 020 8100360.

Solliciteren

We zien je reactie graag tegemoet. Je kunt tot uiterlijk 11 november 2018 reageren via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in. Binnen twee weken hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
Back to top