terug

Vacature Kinderpsychiater

Voor MOC ‘t Kabouterhuis zijn wij op zoek naar een:

  • Kinderpsychiater
  • 16-32 uur p/w

Functieomschrijving

Als kinderpsychiater verricht je psychiatrisch onderzoek bij jonge kinderen. Vanzelfsprekend heb je hierbij ook contact met de ouders. Aan de hand van onderzoeken geef je advies aan het behandelteam en indien nodig neem je deel aan de multidisciplinaire cliëntbespreking. Tevens ben je beschikbaar voor consult aan de verschillende disciplines. Indien noodzakelijk verwijs je door naar externe specialisten. Je wordt in overleg ingezet op diverse locaties.

Functie-eisen

De kinderpsychiater:

  • is een in Nederland geregistreerde kinderpsychiater;
  • beschikt over een analytisch vermogen voor het vertalen van psychiatrische / specialistische behandelplannen naar de praktijk;
  • heeft kennis van omliggende (specialistische) vakgebieden;
  • beschikt over uitstekende contactuele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden voor het overleggen met zowel collega’s als met kinderen en hun ouders;
  • heeft ervaring met psychiatrisch onderzoek bij jonge kinderen.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Kinderpsychiater is in eerste instantie voor bepaalde tijd (voor 1 jaar). Aanstellingsmogelijkheden zijn: in loondienst of ZZP-contract. Inschaling is volgens de richtlijnen CAO-GGZ en afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor de overige arbeidsvoorwaarden is de CAO Jeugdzorg van toepassing.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevr. Drs. L. Tham (directeur-bestuurder). Zij is telefonisch bereikbaar via 020-6445351.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief met CV o.v.v. je naam en vacaturenummer: 2017-44-KP-B, mailen naar: solliciteren@kabouterhuis.nl.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Klik hier om de vacature als PDF te openen

Deel dit op:
terug
Back to top