Wij zoeken voor onze locatie Zuid een

 

Jeugdzorgwerker C

tot het einde van het jaar. Als jeugdzorgwerker C bied je, aan jonge kinderen met complexe problematiek, groepsbegeleiding en behandeling aan Bovendien ben je verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, verzorg je voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en onderhoud je contacten met ouders/verzorgers.

Op dit moment is de vacature op een groep schoolgaande kinderen (vanaf 4 jaar) en hoort begeleiding van de leerkrachten en het kind op school ook bij je taken.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH, HBO-J, HBO-pedagogiek);
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren.
 • De ontwikkeling van jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen.
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.
 • Het is een pre als je ervaring hebt:
  • in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg;
  • met de coaching van leidsters op kinderdagverblijven en/of scholen.
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO_Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3.431,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Vermeulen, Regiomanager Organisatie, k.vermeulen@kabouterhuis.nl of telefonisch via 020 – 644 53 51

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Jeugdzorgwerker C bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 26 mei 2019. Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Het formulier vind je HIER. Binnen twee weken hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top