terug

Vacature GZ-psycholoog

In verband met uitbreiding zijn we op de locatie Amsterdam Zuidoost op zoek naar een:

  • GZ-psycholoog
  • minimaal 16 uur per week

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ambulante behandelingen. Je bent hoofdbehandelaar van de multidisciplinaire behandelingen en groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders, orthopedagogisch medewerkers en eventueel andere disciplines die betrokken zijn bij de behandeling. Je levert een bijdrage aan de behandeling van het kind en het gezin met als doel de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.

Functie-eisen

De GZ-psycholoog

  • heeft een afgeronde GZ-opleiding;
  • heeft aantoonbare ervaring met behandelen van ouder en kind en met de behandeling van het jonge kind;
  • heeft ervaring in het begeleiden van ouders en gezinnen met psychiatrische problematiek en met diverse achtergronden;
  • heeft ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen en is in staat daar alert en adequaat op te reageren;
  • heeft een flexibele inzet en instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 12 (minimaal €3.309,81 en maximaal € 5.208,90 bruto per maand op basis
van een fulltime dienstverband). Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 % en korting op OV- jaarkaarten.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 9 oktober tussen 14.00 en 15.30 uur

Informatie

Wil je nog meer informatie dan kun je contact opnemen met Heidi Hessing, Regio Manager Organisatie, per mail: h.hessing@kabouterhuis.nl of telefonisch op 06 – 19 63 06 07.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 4 oktober 2017, via de mail naar: solliciteren@kabouterhuis.nl o.v.v. jouw naam en vacaturenummer: 2017-47-GZ psycholoog.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

 

Klik hier om de vacature als PDF te openen

Deel dit op:
terug
Back to top