Gaat jouw hart uit naar het jonge kind? En wil jij mede vormgeven aan het inhoudelijk beleid van ’t Kabouterhuis? Dan maken wij graag kennis met je, want wij zoeken voor onze locatie Hoofddorp een:

GZ-Psycholoog

voor een gecombineerd takenpakket. Dat betekent dat je 8 uur per week de rol vervult van Regiomanager Inhoud en in de overige uren optreedt als hoofdbehandelaar.

Functieomschrijving

Als Regio Manager Inhoud (RMI) ben jij – samen met jouw naaste collega, de Regio Manager Organisatie (RMO) – verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de zorg, het regionaal beleid en voor innovatie. Jullie geven dat samen met het locatieteam neer voor de eigen regio en je draagt als RMI bij aan de (zorginhoudelijke) beleidsontwikkelingen Kabouterhuis-breed. Daarnaast werk je als hoofdbehandelaar ‘op de vloer’.

Deze functie vereist dat je boven de dagelijkse praktijk uit kunt stijgen en dat je kunt werken en denken op tactisch niveau. Op alle resultaatgebieden werk je samen met de RMO, en samen informeren jullie het managementteam over regionale en lokale ontwikkelingen (signaleren, informeren en adviseren).

Samen met de RMO stuur je het team van de locatie Hoofddorp aan. Jij bent daarbij verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg en voor de functionele aansturing van medewerkers uit het primair proces. De RMO is verantwoordelijk voor organisatorische zaken en de hiërarchisch leidinggevende van medewerkers uit het primair proces.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die:

  • De juiste diploma’s heeft en werkervaring in een leidinggevende rol maar ook als hoofdbehandelaar.
  • Affiniteit heeft met de doelgroep “het jonge kind” ( 0-7 jaar), en bij voorkeur al in een eerdere functie met het jonge kind heeft gewerkt.
  • In staat is deze positie op inspirerende wijze, binnen de locatie en de regio, vorm te geven.
  • Goed op de hoogte is van de trends en ontwikkelingen op (jeugd)zorginhoud en hierop een duidelijke visie heeft.
  • Enthousiast is, open staat voor nieuwe ideeën, goed en verbindend kan samenwerken.
  • Weet hoe de sociale kaart van de regio’s van ’t Kabouterhuis in elkaar zit.
  • Kennis heeft van de wet- en regelgeving op het gebied van de jeugdwet en gezondheidsrecht.
  • Kennis heeft van en ervaring heeft met uiteenlopende managementtechnieken.
  • In staat is op coachende wijze gesprekken te voeren, of het nu gaat om cliënten of de medewerkers uit het team.

Herken jij jezelf in bovenstaande werkzaamheden en vind je het leuk om vanuit een sturende rol bij te dragen aan de ontwikkeling en uitvoering van zorgprocessen? Ben je flexibel en stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling is afhankelijk van de functie die je hebt, aangevuld met een toeslag van 5% voor de rol van RMI.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O bereikbaar op 020 644 53 51 of afdelingpeno@kabouterhuis.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan HIER het online sollicitatieformulier in.

Deel dit op:
Back to top