Voor ons IMH Team zoeken wij een specialist op het gebied van Infant Mental Health

GZ Psycholoog / Klinisch psycholoog 32 uur IMH team

MOC ’t Kabouterhuis heeft de afgelopen jaren de  expertise in de zorg voor het jonge kind stevig doorontwikkeld en geprofileerd in de regio. Het team waar je komt te werken betreft een specialistisch team dat interdisciplinaire behandelingen biedt aan ouders met kinderen van 0 – 2 jaar.  De expertise binnen dit team richt zich onder andere op eet- en slaapproblematiek en op intergenerationeel trauma. We werken nauw samen met de volwassen GGZ en de medisch specialisten in de regio. Naast het uitvoeren van de ouder-kind-behandelingen, ben je ook regiebehandelaar in ambulante trajecten. Naast de gezinsgerichte behandeling geeft het team ook een groepsbehandeling voor moeders met persoonlijkheidsproblematiek en samen met Uvaminds wordt Mindful met je baby / peuter gegeven. De Regiebehandelaar is een GZ psycholoog, Orthopedagoog Generalist of Klinisch psycholoog die ook IMH-specialist is (of in opleiding is tot IMH-specialist).  Je komt te werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten. We zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en ervaren behandelaar die samen met ons de expertise in de zorg aan kinderen van 0 – 2 jaar verder wil professionaliseren.

Aangezien we een groot werkgebied bedienen, worden de behandelingen op verschillende locaties in en om Amsterdam uitgevoerd.

 

Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding of bent Orthopedagoog Generalist of Klinisch Psycholoog en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent IMH specialist of in opleiding tot IMH specialist;
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling;
  • Je hebt kennis van eet- en slaapproblematiek en intergenerationeel trauma;
  • Je hebt ervaring in het behandelen van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;
  • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;
  • Je werkt vanuit de I(EC)MH-visie;
  • Het is een pré wanneer je EMDR behandelingen kunt uitvoeren;
  • Je kunt uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring. Ben je GZ Psycholoog? Dan geldt hier schaal 12 voor met een maximaal salaris van €5.400,75. Ben je Klinisch Psycholoog, dan geldt schaal 13 met een maximaal salaris van  € 6.195,77 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast is er voor de klinisch psycholoog een opleidings-nascholingsbudget beschikbaar.

Tevens kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Tazelaar, Regiomanager Organisatie IMH , j.tazelaar@kabouterhuis.nl of telefonisch via 020 3416059.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als GZ Psycholoog of Klinisch Psycholoog bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
Back to top