Per 1 november zijn we op zoek naar een:

GZ-psycholoog

MOC ’t Kabouterhuis groeit en gaat nieuwe samenwerkingsverbanden aan. Daarom zoeken wij met ingang van november 2018 een GZ-psycholoog die minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week beschikbaar is.

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ambulante behandelingen bij jonge kinderen tot 7 jaar, met een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of met psychiatrische problemen. Je bent de hoofdbehandelaar van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders, orthopedagogisch medewerkers en eventueel andere disciplines die betrokken zijn bij de behandeling. Je levert een bijdrage aan de behandeling van het kind en het gezin: jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding, en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als hoofdbehandelaar de regie te nemen in de behandeling;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;
  • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;
  • Je werkt vanuit de IMH-visie;
  • Je kan uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling;
  • Je bent bevoegd tot het geven van EMDR-behandelingen en/of geregistreerd bij de DAIMH als IMH-specialist;
  • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 3.364,43 en maximaal € 5.294,85 bij een fulltime dienstverband.

’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Karin Vermeulen te bereiken op 020-6445351.

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag? Solliciteren doe je door ons online sollicitatieformulier in te vullen voor 30 oktober 2018. Klik hier voor het formulier. Binnen twee weken na sluitingsdatum hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top