Ter vervanging van een zieke medewerker zijn we voor locatie Uithoorn per direct op zoek naar een:

Gezinsbegeleider

De functie is voor 16 uur per week voor de duur van 6 maanden met de mogelijkheid tot verlenging. De werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

Functieomschrijving

Als gezinsbegeleider bij ’t Kabouterhuis begeleid je gezinnen met jonge kinderen van 0 – 7 jaar op één van onze locaties of bij het kind thuis. Je observeert, analyseert en begeleidt het gezin, met de inzet van diverse methodieken. Jouw focus ligt op het versterken van de competenties van ouders op alle gebieden, zodat de mogelijkheden van het kind ten volle worden benut. Je doet dit vanuit de IMH-visie.

Functie-eisen algemeen

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO- MWD of;
 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO-pedagogiek met minimaal 2 jaar werkervaring in het werken met ouders met psychiatrische problematiek en/of complexe gezinssituaties;
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
 • Zowel de normale ontwikkeling van als de psychopathologie bij jonge kinderen kent geen geheimen voor je;
 • Je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen;
 • Het is een pre als je affiniteit hebt met de IMH-visie;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het werken met ouders met psychiatrische problematiek, complexe gezinssystemen en gezinnen waarin veilig opgroeien niet vanzelfsprekend is, en/of je hebt werkervaring in de GGZ volwassenenzorg;
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief, en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team;
 • Het is een pre als je in het bezit bent van een auto i.v.m. huisbezoeken;
 • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2.503,43 en maximaal € 4.092,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

’t Kabouterhuis kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, korting op OV‑jaarkaarten, fietsenplan en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Heidi Hessing op 06 – 19630607.

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag? Solliciteer dan voor 31 oktober 2018. Dit doe je door het online sollicitatieformulier in te vullen. Open HIER het sollicitatieformulier.

Vergeet bij het invullen van het sollicitatieformulier niet je motivatiebrief en CV toe te voegen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top