Wij zijn per 1 december 2018 op zoek naar een:

 

Strategisch Communicatieadviseur voor 24 uur per week

Draai jij je hand niet om voor het optuigen van een strategisch communicatieplan? Weet jij bovendien van weinig informatie lekker leesbare teksten te maken voor uiteenlopende doelgroepen? En, ben jij niet vies van een flinke to-do-lijst? Dan is deze functie voor jou!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een duizendpoot die op de hoogste is van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en enige jaren aantoonbare ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Je hebt een breed en uitdagend takenpakket, variërend van het schrijven van strategische jaar- en projectplannen tot het met raad en daad bijstaan van de woordvoerder en het organiseren van symposia. Ook uitvoerende taken behoren tot het takenpakket van deze solo-functie.

  • Gevraagd en ongevraagd adviseren directeur-bestuurder, managementteam en staf op communicatievraagstukken in de breedste zin van het woord
  • Het doorvertalen van de landelijke ontwikkelingen op het gebied van de jeugdzorg naar de dagelijkse communicatie van ‘t Kabouterhuis
  • Schrijven en redigeren van teksten voor allerhande communicatiemiddelen, zoals folders, jaarverslagen, presentaties, jaar- en beleidsplannen, het intranet en de website
  • Doorontwikkelen van het intranet en de website van ’t Kabouterhuis
  • Doorontwikkelen en bewaken van de huisstijl van ’t Kabouterhuis
  • Opvangen en voorbereiden van persvragen, inclusief advisering van de woordvoerder
  • Begeleiden van medewerkers bij het verzorgen van hun publicaties, opiniebrieven, workshops op congressen, etc.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Heb jij een stevige persoonlijkheid die durft te confronteren, en weet je mensen tegelijkertijd aan je te binden? Zie jij het als een uitdaging onze organisatie nog beter op de zorgkaart te zetten?

Arbeidsvoorwaarden

De functie is voor een jaar. De datum van indiensttreding wordt in overleg vastgesteld. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg, inschaling is afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 % en korting op OV-jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlies van der Hout, 0643408681 of via solliciteren@kabouterhuis.nl

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan uiterlijk 8 november 2018 HIER het online sollicitatieformulier in. Uiterlijk twee weken na sluitingsdatum hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
Back to top