MOC ’t Kabouterhuis zoekt voor de locatie Zuid-Oost per 1 december een enthousiaste

Managementassistent 

Functieomschrijving

Als managementassistent ben je onze spin in ’t web! Vaak ben je het eerste contact voor instanties en de ouders/verzorgers  van de kinderen aan wie wij zorg verlenen. Je biedt secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning. Je plant en organiseert zowel inhoudelijke als organisatorische besprekingen en overleggen. Daarnaast verzorg je de correspondentie en de administratie die voortkomt uit de behandeling van de cliënten en houd je de cliëntendossiers bij. Je verricht deze werkzaamheden onder andere voor de Kinderarts en Kinder- en Jeugdpsychiater.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO- opleiding. MBO+ of HBO denkniveau is een pré;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie (binnen de jeugdzorg is een pré);
  • Je hebt kennis van- en inzicht in administratieve (werk-)processen;
  • Kennis van het registratiesysteem Care-4 is een pre en je kan goed overweg met het MS-office pakket;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kan goed plannen, organiseren en structureren;
  • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in het team en met andere managementassistenten;
  • Je bent pro actief, klantvriendelijk, nauwkeurig, probleemoplossend, flexibel en representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2053,91 en maximaal  € 2920,07 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) en vanaf 1 januari 2020 € 3.036,87 bruto per maand op basis van 36 uur. ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marieke Overkamp, Regiomanager Organisatie op telefoonnummer 06-51658559.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan  HIER het sollicitatieformulier in.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top