Voor onze locatie Uithoorn zoeken we een Jeugdzorgwerker C/ Orthopedagogisch medewerker voor 24 uur per week

Functieomschrijving

Als Jeugdzorgwerker C/ Orthopedagogisch medewerker bied je aan jonge kinderen met complexe problematiek, groepsbegeleiding en behandeling aan. Je begeleidt de ouders in het praktisch omgaan met het kind. Er vindt een intensieve multidisciplinaire samenwerking plaats en er wordt gewerkt vanuit de IMH visie van kind in context.

Je bent verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, je verzorgt voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en je onderhoudt contacten met ouders/verzorgers.

 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH/Uitstroomprofiel jeugdzorgwerker, HBO-jeugdzorgwerker en/ of  Pedagogiek richting jeugdzorgwerker);
  • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
  • De ontwikkeling van jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen ( je bent cultureel sensitief).
  • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.
  • Het is een pre als je ervaring hebt: met de doelgroep jonge kinderen met autisme en ontwikkelings-/ veiligheids-/ hechtingsproblematiek; in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg; met de coaching van leidsters op kinderdagverblijven en/of scholen;
  • Je hebt ervaring in het werken met ouders thuis;
  • Je werkt vanuit de IMH visie;
  • Je werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Je werkt 2 dagen op de groep 4-.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband wordt aangegaan voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Afhankelijk van je werkervaring wordt het salaris bepaald. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3.4315,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV‑jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

 

 

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met: Astrid de Vries, Regiomanager Uithoorn, A.deVries@kabouterhuis.nl of telefonisch via 06-19630607.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Jeugdzorgwerker C/ Orthopedagogisch medewerker bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan door HIER het formulier in te vullen. Je hoort zo spoedig mogelijk of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

 

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top