MOC ’t Kabouterhuis zoekt voor de locatie Amstelveen zo spoedig mogelijk voor 24-32 uur een

GZ Psycholoog/ regiebehandelaar

Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ambulante behandelingen bij jonge kinderen tot 7 jaar, met een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of met psychiatrische problemen.

Je bent de regiebehandelaar van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders, en mede behandelaren die betrokken zijn bij de behandeling. Jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.

Vanuit de IMH visie werken we vanuit “kind in context”, en zoeken we de beste ingang de ouder kind relatie zich positief te laten ontwikkelen.  Je hebt affiniteit met de IMH visie en wilt je hier graag in ontwikkelen. Je hebt specifieke kennis van de ontwikkeling van baby’s en peuters en ervaring in het begeleiden van hen en hun ouders. Dat betekent dat je moet kunnen afstemmen op mogelijkheden en beperkingen van zowel ouders als kind. Daarnaast kun je, wanneer noodzakelijk, als IMH specialist interdisciplinaire behandelingen aanbieden aan ouders met kinderen van 0 – 3 jaar in nauwe samenwerking met ons IMH team. Naast het uitvoeren van de ouder-kind-behandelingen, is de behandelaar ook regiebehandelaar in ambulante- of huilbabytrajecten.

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent (bij voorkeur) IMH specialist of in opleiding tot IMH specialist, of gaat deze volgen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;
  • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;
  • Je kan uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling;
  • Je bent ( bij voorkeur) bevoegd tot het geven van EMDR-behandelingen
  • De werkdagen voor deze functie zijn maandag, woensdag en donderdag

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 12, minimaal € 3.431,71 en maximaal € 5.400,75 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Annelies de Leeuw, Regiomanager Organisatie, a.deleeuw@kabouterhuis.nl of telefonisch via 020 8100360.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als GZ Psycholoog bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Reageer dan via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
Back to top