Wij zijn op zoek naar een:

Regiomanager Organisatie

Algemeen

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega? Je geeft als Regiomanager Organisatie (RMO) samen met de Regiomanager Inhoud (RMI) leiding aan de medewerkers van de locatie. Je beschikt over een transparante en coachende leiderschapsstijl en weet met daadkracht je team mee te nemen in alle uitdagingen die in de jeugdzorg op ons pad komen. Je bent een verbinder en een netwerker. Onze medewerkers scoren hoog op hun inhoudelijke bevlogenheid en betrokkenheid. Dus wat is er mooier dan daar met elkaar richting aan te geven?

Locatie Uithoorn

Vanuit de locatie Uithoorn bedienen we voor de gemeenten Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstraat en de regio Ronde Venen de hulpvragen van ouders rondom hun jonge kind. We doen dat in de dynamische omgeving de Brede School Legmeer. In dit grote gebouwencomplex aan de rand van Uithoorn zijn verschillende scholen maar ook kinderopvang en naschoolse opvang gehuisvest, partijen waarmee we ook nauw mee samenwerken.

We zoeken voor Uithoorn een RMO die het leuk vindt om in het samenspel van ketenpartijen en samenwerkingspartners de juiste balans te vinden en het team Uithoorn helpt om verder te groeien en te verstevigen.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, aangevuld met een managementopleiding
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in het leidinggeven van professionals in een zorgorganisatie, ervaring in de specialistische jeugdzorg is een pré.
  • Je hebt ervaring met netwerken en public relations en brengt zelf ook een mooi netwerk mee
  • Je bent slagvaardig, probleemoplossend en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je kan uitstekend samenwerken, hebt een flexibele instelling en een flinke dosis humor!
  • Voor de bereikbaarheid in Uithoorn en omgeving is het hebben van een rijbewijs en de beschikking hebben over een auto een must.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO Jeugdzorg en geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 11, minimaal € 3.115,51 en maximaal € 4.707,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Willeke van den Oudenrijn, manager bedrijfsvoering van de zorglocatie. Zij is bereikbaar via het directiesecretariaat of de afdeling P&O op 020-6445351.

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag ? Vul dan uiterlijk 3 juli 2019 HIER het online sollicitatieformulier in. De sollicitatiegesprekken zullen op 8 juli in de ochtend plaats vinden. Daartoe zal op 4 of 5 juli telefonisch contact opgenomen worden met de geselecteerde kandidaten.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Deel dit op:
Back to top