MOC ’t Kabouterhuis zoekt een Regio Manager Inhoud 

GZ-Psycholoog/Klinisch Psycholoog voor 28 – 32 uur per week. 

Gaat jouw hart uit naar het jonge kind? En wil jij (mede) vormgeven aan het inhoudelijk beleid van ’t Kabouterhuis? Als Regio Manager Inhoud (RMI) ben jij, samen met jouw naaste – duale – collega, de Regio Manager Organisatie (RMO), verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de zorg, het regionaal beleid en voor innovatie. Jullie geven dat samen met het locatieteam (ongeveer 40 medewerkers) weer voor de eigen regio en je draagt als RMI bij aan de (zorginhoudelijke) beleidsontwikkelingen Kabouterhuis-breed.

Daarnaast werk je als regiebehandelaar “op de vloer”. Voor de inhoudelijke beleidstaken voor de rol van RMI zijn 8 uur per week vrij gemaakt. Maar RMI zijn is geen rol voor 8 uur per week, als RMI ben je het inhoudelijke boegbeeld voor je locatie. Deze functie vereist dat je boven de dagelijkse praktijk uit kunt stijgen en dat je kunt werken en denken op tactisch niveau. Op alle resultaatgebieden werk je samen met de RMO en samen informeren jullie het managementteam over regionale en lokale ontwikkelingen (signaleren, informeren en adviseren).

Jij bent in deze schakelpositie de vertaler en de bruggenbouwer. Samen met de RMO stuur je het team van de locatie Hoofddorp aan. Jij bent daarbij verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg en voor de functionele aansturing van inhoudelijke medewerkers uit het primair proces. De RMO is verantwoordelijk voor organisatorische zaken en de hiërarchisch leidinggevende van medewerkers uit het primair proces.

Stevig en inspirerend inhoudelijk gezicht van de inhoud

Profiel

  • Afgeronde opleiding als GZ psycholoog, Klinisch psycholoog of psychotherapeut werkzaam als regiebehandelaar.
  • Affiniteit met de doelgroep “het jonge kind” ( 0-7 jaar), en bij voorkeur al in een eerdere functie met het jonge kind gewerkt.
  • In staat is deze positie op inspirerende wijze, binnen de locatie en de regio, vorm te geven en hiermee MOC ’t Kabouterhuis onderscheidend te laten zijn en blijven.
  • Goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op (jeugd)zorginhoud en je hebt hierop een duidelijke visie en uiteraard kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van de jeugdwet en gezondheidsrecht.
  • Kennis van en ervaring met systemisch werken en de IMH visie, zowel inhoudelijk in de relatie kind – gezin, als in management.
  • In staat zijn op coachende wijze gesprekken te voeren, of het nu gaat om cliënten of medewerkers.
  • Enthousiast, kansen kunnen zien en kansen durven benutten, je (bemoeit je graag met dingen).
  • Authentiek en verbindend, je doet wat je zegt met humor en relativeringsvermogen.
  • Senioriteit en overstijgend vermogen, bij voorkeur ook al leidinggevende ervaring.

Aanbod

Vanuit een inhoudelijke leiderschap ga jij bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van zorgprocessen voor het heel jonge kind. Je werkt duaal samen met de regiomanager organisatie voor de locatie Hoofddorp en de regio’s Haarlemmermeer/Kennemerland. In een gecombineerd takenpakket heb je 8 uur per week beschikbaar voor Regiomanager Inhoud taken en in de overige uren als regiebehandelaar. De functie is voor 24 tot 32 uur per week. De functie is ingeschaald in schaal 12 CAO Jeugdzorg voor GZ-psychologen, schaal 13 voor Klinisch psychologen.

Er is een 5% toeslag voor de RMI rol over het gehele salaris. MOC ’t Kabouterhuis verzorgt ook de opleiding tot IMH specialist in company en wellicht wil je daar op termijn ook in participeren.

Procedure

De procedure is uitgezet bij K+V in Veenendaal.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Klik dan HIER voor meer informatie.

Deel dit op:
Back to top