terug

MOC ’t Kabouterhuis groeit en gaat nieuwe samenwerkingsverbanden aan. Daarom zoeken wij met ingang van augustus/september 2018

Orthopedagogen met een basisaantekening diagnostiek en/of Basispsychologen die minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week beschikbaar zijn.

Functieomschrijving

Als orthopedagoog of basispsycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen van 0 – 7 jaar. Daarnaast ben je actief als hoofdbehandelaar op een aantal ambulante programma’s en groepen. Jouw focus ligt op de diagnostiek en behandeling van het kind en het gezin zodat het kind zich optimaal kan gaan ontwikkelen. Het multidisciplinair team waar je deel van uitmaakt werkt vanuit een contextuele visie.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding (orthopedagogiek of psychologie) met een basisaantekening diagnostiek.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het verrichten van zelfstandig onderzoek bij jonge kinderen en de bijbehorende verslaglegging.
 • Je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen en met diverse psychiatrische problematiek.
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren.
 • De ontwikkeling van jonge kinderen kent geen geheimen voor je. Je hebt kennis van gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen en van (erkende) therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden.
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een multidisciplinair team.
 • Het is een pre als je ervaring hebt:
  – met de doelgroep jonge kinderen met (complexe) psychiatrische problematiek;
  – in het samenwerken met ouders;
  – als IMH-specialist, Theraplay- en/of PRT- therapeut;
  – in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg/jeugd-GGZ;
  – als hoofdbehandelaar van een multidisciplinair team;
  – met observaties van kwetsbare kinderen op kinderdagverblijven en/of scholen.
 • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 3.054,42 en maximaal € 4.615,63 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O, telefoonnummer 020-6445351 of emailadres solliciteren@kabouterhuis.nl

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag? Solliciteren doe je door ons online sollicitatieformulier in te vullen voor 27 mei. Klik hier voor het formulier.
Let op: de eerste gesprekken vinden plaats in de week van 4 juni 2018. In de week van 28 mei 2018 hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor de vacaturetekst in PDF, klik hier

Deel dit op:
terug
Back to top