terug

MOC ’t Kabouterhuis groeit en gaat nieuwe samenwerkingsverbanden aan. Daarom zoeken wij met ingang van augustus/september 2018 meerdere

Orthopedagogisch medewerkers

minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week.

 

Functieomschrijving

Als orthopedagogisch medewerker bied je, aan jonge kinderen tot 7 jaar, complexe individuele en/of groepsbegeleiding en behandeling aan. Je werkt niet alleen op één van de locaties van ’t Kabouterhuis, maar ook in de leefomgeving van het kind zoals een kinderdagverblijf, school of bij het kind thuis. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, verzorg je voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en onderhoud je contacten met ouders/verzorgers.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH, HBO-J, HBO-pedagogiek);
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
 • De ontwikkeling van jonge kinderen kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen.
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.
 • Het is een pre als je ervaring hebt:
  – met de doelgroep jonge kinderen;
  – in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg;
  – met de begeleiding van kwetsbare kinderen op kinderdagverblijven en/of scholen.
 • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3.431,71 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O bereikbaar op 020 6445351 of afdelingpeno@kabouterhuis.nl

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag ? Vul dan – uiterlijk 13 mei 2018 – ons online sollicitatieformulier in.
Let op: de eerste gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 17 mei 2018 en vrijdag 18 mei 2018.
Uiterlijk dinsdag 15 mei 2018 hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.

 

Voor de vacaturetekst in PDF, klik hier.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
terug
Back to top