terug

Wij zijn voor de locatie Amsterdam Zuid met spoed op zoek naar een:

Orthopedagogisch medewerker A

24 uur per week

Functieomschrijving

De orthopedagogisch medewerker biedt individuele en groepsgerichte begeleiding, behandeling en verzorging aan kinderen zowel in de groep, op externe plekken zoals bv Kinderdagverblijf of school, als in de verdere leefomgeving van het kind. Tevens is de orthopedagogische medewerker verantwoordelijk voor doelgerichte observatie van het individuele kind en van groepsprocessen, verzorgt voortgangsrapportages voor de cliëntbespreking in het multidisciplinaire team en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Deze vacature is voor de LVB groep, waar kinderen met een ontwikkelingsachterstand gecombineerd met complexe problematiek worden behandeld.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (SPH, HBO-J, HBO-pedagogiek) en uiteraard ben je geregistreerd.
  • Je hebt ervaring in de jeugdzorg of in een vergelijkbare functie gewerkt. Daarnaast heb je ervaring en affiniteit met kinderen van lager ontwikkelingsniveau en autisme.
  • Je hebt kennis van en inzicht in de ontwikkelingsgebieden van het jonge kind en affiniteit met multiculturele gezinnen.
  • Je bent een netwerker, initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een zelfstandige houding maar kan ook goed samenwerken en je beschikt over een probleemoplossend vermogen.
  • Je bent dinsdag, donderdag en vrijdag inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring, minimaal € 2.265,62 en maximaal € 3.364,43 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 % en korting op OV- jaarkaarten. MOC ´t Kabouterhuis biedt je een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar.

Informatie

Wil je nog meer informatie dan kun je contact opnemen met Regio Manager Organisatie, Karin Vermeulen, k.vermeulen@kabouterhuis.nl of telefonisch op 020-6445351.

Solliciteren

We zien je reactie graag tegemoet. Je kunt tot uiterlijk 3 januari 2018 je sollicitatiebrief met CV o.v.v. je naam en vacaturenummer: 2017-55-OPM, mailen naar: solliciteren@kabouterhuis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier om de vacature te openen

 

Deel dit op:
terug
Back to top