terug

Voor een zwangerschapsvervanging op locatie Amstelveen van ’t Kabouterhuis zijn wij voor de periode augustus 2018 tot eind december 2018 op zoek naar een

 

Orthopedagogisch medewerker

23 uur p/w

 

Functieomschrijving

Als orthopedagogisch medewerker bied je, aan jonge kinderen tot 4 jaar met complexe problematiek, groepsbegeleiding en behandeling aan. Je werkt niet alleen op één van de locaties van ’t Kabouterhuis, maar ook in de leefomgeving van het kind zoals een kinderdagverblijf, school of bij het kind thuis. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, verzorg je voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en onderhoud je contacten met ouders/verzorgers.

 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH, HBO-J, HBO-pedagogiek);
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
 • De ontwikkeling van jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen.
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.
 • Het is een pre als je ervaring hebt:
  – met de doelgroep jonge kinderen met autisme;
  – in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg;
  – met de coaching van leidsters op kinderdagverblijven en/of scholen.
 • Je bent flexibel inzetbaar. Werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van de zwangerschapsvervanging, periode augustus 2018 tot eind december 2018. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2.210,52 en maximaal € 3.431,71 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

 

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met: Annelies de Leeuw, Regiomanager Amstelveen, A.deLeeuw@kabouterhuis.nl of telefonisch via 06-29600836.

 

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag ? Vul dan – uiterlijk 10 juni 2018 – ons online sollicitatieformulier in. Let op: de eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 19 juni.


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
terug
Back to top