terug

Voor locaties West en Zuid zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste managementassistent(en) die graag onze teams willen komen versterken!

Functieomschrijving

Als managementassistent ben je onze spin in ’t web! Vaak ben je het eerste contact voor instanties en de ouders/verzorgers van de kinderen aan wie wij zorg verlenen. Je biedt secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning. Je plant en organiseert zowel inhoudelijke als organisatorische besprekingen en overleggen. Daarnaast verzorg je de correspondentie en de administratie die voortkomt uit de behandeling van de cliënten en houd je de cliëntendossiers bij.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO- opleiding. MBO+ of HBO denkniveau is een pré;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie (binnen de jeugdzorg is een pré);
  • Je hebt kennis van- en inzicht in administratieve (werk-)processen;
  • Kennis van het registratiesysteem Care-4 is een pre en je kan goed overweg met het MS-office pakket;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kan goed plannen, organiseren en structureren;
  • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in het team en met andere managementassistenten;
  • Je bent pro actief, klantvriendelijk, nauwkeurig, probleemoplossend, flexibel en representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg in schaal 6. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2053,91 en maximaal € 2920,07 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. ’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ruud Groen, Regiomanager Organisatie West, bereikbaar op telefoonnummer 06-55689771 of R.Groen@kabouterhuis.nl; Karin Vermeulen, Regiomanager Organisatie Zuid 06-45345223, K.Vermeulen@kabouterhuis.nl

De gesprekken vinden plaats op maandag 7 oktober 2019 in de middag.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan voor 2 oktober 2019 HIER het sollicitatieformulier in.

Deel dit op:
terug
Back to top