Managementassistent ten behoeve van de flexpool – 8 uur per week

Ten behoeve van de flexpool van ’t Kabouterhuis zoeken wij zo spoedig mogelijk een managementassistent, voor 8 uur per week. Dit is de perfecte baan naast je reguliere uren als managementassistent of orthopedagogisch medewerker.

Functieomschrijving

De flexpool van ’t Kabouterhuis bestaat uit een groep flexibele medewerkers die bij ziekte of verlof op een locatie worden ingezet om de vaste medewerkers te ontlasten. Als managementassistent bied je secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning ten behoeve van de flexpool. De managementassistent zet de openstaande diensten uit en is de schakel tussen de leidinggevenden en de beschikbare medewerkers in de flexpool. Je houdt wijzigingen in de beschikbaarheid van de flexmedewerker bij. Het beheer van de algemene mailbox behoort tot een van de taken evenals het zorgen van een perfecte organisatie van de flexpool. Vragen van flexmedewerkers worden door jou beantwoord en je denkt mee met de leidinggevenden bij uitdagingen rondom de inzet van flexmedewerkers.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO- opleiding. MBO+ of HBO denkniveau is een pre;
  • Je hebt kennis van- en inzicht in administratieve (werk)processen;
  • Je hebt kennis van het registratiesysteem Care-4;
  • Je kan goed werken met Microsoft-office en bent een expert wat betreft Excel;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kan goed plannen, organiseren en structureren;
  • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken met de leidinggevenden van de verschillende bedrijfsonderdelen;
  • Je bent proactief, kan snel schakelen, nauwkeurig, probleemoplossend en representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal €2053,91 en maximaal €2920,07 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O bereikbaar op 020 644 53 51 of afdelingpeno@kabouterhuis.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan uiterlijk 3 juli 2018 HIER het online sollicitatieformulier in. Na de sluitingsdatum wordt, op basis van de ontvangen sollicitaties, een inventarisatie gemaakt. Je ontvangt hierover een terugkoppeling van Arianne Rietdijk. De gesprekken zullen plaatsvinden op 11 juli 2018.

Deel dit op:
Back to top