In verband met ziekte zoeken wij per direct een:

 

Kinderverpleegkundige voor 24 uur per week.

Je werkt op 4 locaties van ’t Kabouterhuis: Amstelveen, Amsterdam Zuid-Oost, Noord en Zuid, De 24 uur wordne evenredig over deze vier locaties verdeeld.

Functieomschrijving

Als verpleegkundige verleen je gespecialiseerde verpleegkundige en medische zorg aan de jonge kinderen die in zorg zijn bij ’t Kabouterhuis. In samenwerking met de kinderarts ben je verantwoordelijk voor de triage, het bieden van administratieve ondersteuning aan de kinderarts, het regelen en doen van gehoor- en visusscreening en waar nodig advisering t.a.v. lopende verpleegkundige behandelingen. Je draagt bij aan het verpleegkundige deel van het hulpverleningsplan. Je zorgt dat orthopedagogisch medewerkers bevoegd en bekwaam zijn in onder andere het omgaan met medicatie.

Functie-eisen

  • Je hebt een opleiding tot verpleegkundige op Mbo niveau 4, aangevuld met een aantekening kinderverpleegkunde;
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je luistert goed, bent sterk in probleemanalyse en denkt in oplossingen;
  • Je kan goed plannen en overzicht houden in de diversiteit aan taken, onder andere door het werken op 4 locaties;
  • Je bent dienstverlenend ingesteld;
  • Je bent administratief zeer sterk en accuraat;
  • Je bent goed op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen in de jeugdgezondheidszorg.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO_Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2310,93 en maximaal €3431,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw de Leeuw op 020 -8100360.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als kinderverpleegkundige bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct. Je kunt tot uiterlijk 15 november 2018 reageren via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in. Binnen twee weken na sluitingsdatum hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top