terug

Voor de locatie Zuid zijn we op zoek naar een Kinderarts, te starten met 12 uur per week.

Functieomschrijving

Als kinderarts diagnosticeer en behandel je medische problemen bij kinderen. Dit doe je op basis van gedegen kennis van de normale groei en ontwikkeling en aan de hand van een breed scala aan klinische aandoeningen die je tegenkomt bij zuigelingen en kinderen. Verder ben je onderdeel van het multidisciplinair team en lever je een bijdrage aan het behandelplan en de uitvoering hiervan. Je beoordeelt en behandelt jonge kinderen vanuit je medische expertise. Je bepaalt in hoeverre de gezondheidstoestand van het kind van invloed is op de totale problematiek. Vanzelfsprekend heb je hierbij ook contact met de ouders. Je geeft voorlichting over de gezondheid en veiligheid van het kind. Daarnaast adviseer je het behandelteam. Zo  nodig overleg je met en   verwijs je door naar externe specialisten. Je signaleert ontwikkelingen op je vakgebied en levert een bijdrage aan kennis- en beleidsontwikkeling vanuit je vakgebied.

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Registratie wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG) en Geregistreerd Specialist Kindergeneeskunde
  • Kennis van de ontwikkelingen en vaardigheden binnen het eigen vakgebied op een zodanige wijze dat daarmee wordt voldaan aan door de beroepsvereniging gestelde (her)registratie-eisen
  • Ervaringskennis met het werken met jonge kinderen met gedrags- en ontwikkelingsproblemen en complexe gezinssituaties.
  • Ervaring en kennis in het werken binnen een multidisciplinaire setting.
  • Heeft kennis van de zorgsector zoals de jeugdzorg en de jeugd-GGZ;
  • Heeft een analytisch, sturend en motiverend vermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de salarisschaal medisch specialisten GGZ en het AMS budget.  De rest van de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Jeugdzorg. Deze vacature is in eerste instantie gesteld vanwege ziektevervanging. Echter gezien alle ontwikkelingen die wij verwachten is het niet ondenkbaar dat deze tijdelijke vacature een structurele vacature zal worden met gewijzigde uren.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Vermeulen, Regio Manager Zuid, K.Vermeulen@kabouterhuis.nl of telefonisch via 020-6445351/06-45345223

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Kinderarts bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct . Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
terug
Back to top