Voor locatie Amstelveen zijn wij per medio juli op zoek naar een

Jeugdzorgwerker C, 23 uur p/w


Functieomschrijving

Als Jeugdzorgwerker C bied je, aan jonge kinderen tot 4 jaar met complexe problematiek, groepsbegeleiding en behandeling. Je werkt niet alleen op één van de locaties van ’t Kabouterhuis, maar ook in de leefomgeving van het kind zoals op het kinderdagverblijf en/of bij het kind thuis. Je begeleidt de leidsters in de kinderopvang waar de kinderen soms verblijven en de ouders in het praktisch omgaan met het kind. Er vindt een intensieve multidisciplinaire samenwerking plaats en er wordt gewerkt vanuit de IMH visie van kind in context.
Je bent verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, je verzorgt voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en je onderhoudt contacten met ouders/verzorgers.


Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO- opleiding (SPH/Uitstroomprofiel jeugdzorgwerker, HBO-jeugdzorgwerker en/ of Pedagogiek richting jeugdzorgwerker);
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
 • De ontwikkeling van jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen ( je bent cultureel sensitief).
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.
 • Het is een pre als je ervaring hebt:
  • met de doelgroep jonge kinderen met autisme en ontwikkelings-/ veiligheids-/ hechtingsproblematiek;
  • in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg;
  • met de coaching van leidsters op kinderdagverblijven en/of scholen;
 • Je hebt ervaring in het werken met ouders thuis;
 • Je werkt vanuit de IMH visie;
 • Je bent flexibel inzetbaar. Werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Je werkt 2 dagen op de groep en 1 dag ambulant.


Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband wordt aangegaan voor bepaalde tijd, tot eind december 2019. Afhankelijk van je werkervaring wordt het salaris bepaald. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2.310,93 en maximaal
€ 3.431,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband.
Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV‑jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.


Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met: Annelies de Leeuw, Regiomanager Amstelveen, A.deLeeuw@kabouterhuis.nl of telefonisch via 06-29600836.


Solliciteren

Enthousiast geworden om als Jeugdzorgwerker C bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan z.s.m. door het online sollicitatieformulier in te vullen: https://kabouterhuis.nl/sollicitatieformulier-2019-21-jzwc-av/
Je hoort zo snel mogelijk of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top