Voor de locatie Zuid zoeken wij met ingang van 1 januari 2020 een Jeugdzorgwerker C ( orthopedagogisch medewerker) voor 32 uur per week.

 

Functieomschrijving

Als Jeugdzorgwerker C bied je aan jonge kinderen (0-7 jaar) met complexe problematiek groepsbegeleiding en behandeling aan. Dit doe je binnen een multidisciplinair team. Op de groep voer je deelbehandelingen uit, observeer je en begeleid je het kind zowel op individueel niveau maar ook als onderdeel van het groepsproces.   Daarnaast begeleid je ouders middels modeling in de problematiek van hun kind, in jouw rol als contactpersoon voor ouders/verzorgers. Daarnaast verzorg je de voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen.

Specifiek voor deze vacature ga je 3 dagen per week werken met een groep kinderen met ontwikkelingsachterstand in combinatie met ontwikkelingsproblematiek. Denk hierbij aan AD(H)D, autisme of een hechtingsstoornis. Onze professionals voeren de werkzaamheden uit vanuit de Infant Mental Health (IMH) visie. Hierin staat de ouder-kind relatie centraal. De relatie tussen ouder en kind is van belang in de behandeling of preventie van problemen bij jonge kinderen.  Je hebt de mogelijkheid om je hierin verder te professionaliseren door onze eigen IMH opleiding. Daarnaast is MOC ’t Kabouterhuis op een aantal locaties bezig met nieuwe behandelgroepen voor jonge kinderen met autisme tussen de 3-5 jaar.

 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH/Uitstroomprofiel jeugdzorgwerker, HBO-jeugdzorgwerker en/ of  Pedagogiek richting jeugdzorgwerker);
  • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
  • De ontwikkeling van jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen ( je bent cultureel sensitief).
  • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.
  • Het is een pre als je ervaring hebt: met de doelgroep jonge kinderen met autisme en ontwikkelings-/ veiligheids-/ hechtingsproblematiek; in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg; met de coaching van leidsters op kinderdagverblijven en/of scholen;
  • Je hebt ervaring in het werken met ouders;
  • Je werkt vanuit de IMH visie;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling voor de duur van 1 jaar. Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 8, maximaal € 3.4315,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband en vanaf 1 januari 2020 maximaal € 3.568,34 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% , korting op OV‑jaarkaarten en interne scholingsmogelijkheden.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met: Karin Vermeulen (regiomanager locatie Zuid ) Tel: 06-45345223 of K.Vermeulen@kabouterhuis.nl

 

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Jeugdzorgwerker C bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Stuur je sollicitatie dan voor 15 november 2019 in door HIER het sollicitatieformulier in te vullen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Deel dit op:
Back to top