terug

Voor de locatie Leiden zijn we op zoek naar een Jeugdzorgwerker B voor 18 tot 27 uur per week.

Locatie Leiden

’t Kabouterhuis heeft sinds medio 2018 een vestiging in Leiden. Vanuit deze locatie bieden wij ambulante J-GGZ-zorg aan kinderen van 0 – 7 jaar, en hun ouders, uit de regio Holland-Rijnland. Vanuit de vestiging in Leiden biedt een multidisciplinair team geïntegreerde zorg voor ouder en kind. Het huidige team bestaat uit: een kinder- en jeugdpsychiater, kinderarts, psychotherapeut, GZ-psycholoog, orthopedagoog en jeugdzorgwerkers. Waaronder IMH-specialisten-DAIMH. Wij bieden vanuit deze locatie uitsluitend ambulante J-GGZ-zorg (op locatie en thuis). Voor kinderen die in aanmerking komen voor een eventuele deeltijdbehandeling of andere JOH-hulp, zoeken wij de samenwerking met verschillende partners in de regio en met onze locatie Hoofddorp.

Functieomschrijving

Door het vertrek, met pensioen gaan, van één van onze medewerkers is het team in Leiden op zoek naar een jeugdzorgwerker B. Wij zoeken een ervaren professional met kennis van psychiatrie en ervaring in het werken met ouders en jonge kinderen met psychiatrische problematiek. Als jeugdzorgwerker ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van gezinnen met een baby of een heel jong kind. Je doet dit vanuit de IMH visie, wat betekent dat je moet kunnen afstemmen op mogelijkheden en beperkingen van zowel ouders als kind. De zich ontwikkelende ouder-kindrelatie staat hierbij centraal. Je hebt affiniteit met de IMH visie en wil je hier graag in ontwikkelen. Je hebt specifieke kennis van de ontwikkeling van het jonge kind (0-7 jaar) en ervaring in het begeleiden van hen en hun ouders.

Functie-eisen

  • Afgeronde relevante HBO- opleiding en je bent SKJ geregistreerd of je kunt je vóór indiensttreding registreren.
  • Je bent een ervaren professional met kennis van psychiatrie en je hebt ervaring in het werken met ouders met psychiatrische problematiek.
  • De ontwikkeling van jonge kinderen kent geen geheimen voor je. Je hebt kennis van gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen en van (erkende) therapeutische interventies en behandelmethoden.
  • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een multidisciplinair team.
  • Je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen en met diverse psychiatrische problematiek.
  • Het is een pré als je ervaring hebt: met de doelgroep jonge kinderen met (complexe) psychiatrische problematiek; in het samenwerken met ouders; met Video-interactiebegeleiding (VIB) of Video-hometraining (VHT); in een vergelijkbare functie (gezinsbegeleider) binnen de jeugdzorg/jeugd-GGZ; met observaties van kwetsbare kinderen op kinderdagverblijven en/of scholen.
  • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.
  • Je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een startend team, dat nog volop in ontwikkeling is maar je hebt geen bezwaar om indien nodig op andere locaties van onze organisatie te werken.
  • Je bent in het bezit van een auto.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ank Deckers, Regiomanager Organisatie, a.deckers@kabouterhuis.nl / tel: 06-21564442.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als jeugdzorgwerker B, bij het Kabouterhuis – team Leiden aan de slag te gaan? Reageer dan zo snel als mogelijk. Reageren doe je via het online formulier. Vul HIER het formulier in.

Deel dit op:
terug
Back to top