terug

Voor onze locaties Amstelveen en Zuid zoeken we

Jeugdzorgwerkers B

(Amstelveen 16 uur, Zuid 24 uur)

Functieomschrijving

Voor de locatie Amstelveen zoeken we een Jeugdzorgwerker B die een caseload krijgt toegewezen die voornamelijk ambulante hulp thuis en uitzoekmodules zal bestaan.

Samen met een regiebehandelaar en andere medebehandelaren helpen we een gezin uit te zoeken “wat er aan de hand is”. Als Jeugdzorgwerker B voer je een uitgebreide gezinsanamnese uit en neem je de ouders mee in de uitkomsten van de verschillende onderzoeken, zoals psychologisch onderzoek van het kind/ fysiotherapeutisch onderzoek/ logopedisch onderzoek en medisch/ kinderpsychiatrisch onderzoek.

In de ambulante trajecten begeleid je de ouders thuis bij het behalen van de behandeldoelen met inzet van verschillende methodieken.

Voor de locatie Zuid zoeken we een Jeugdzorgwerker B die gezinnen gezinnen met jonge kinderen begeleid van 0 – 7 jaar op één van onze locaties of bij het kind thuis. Je observeert, analyseert en begeleidt het gezin, met de inzet van diverse methodieken. Jouw focus ligt op het versterken van de competenties van ouders op alle gebieden, zodat de mogelijkheden van het kind ten volle worden benut. Je doet dit vanuit de IMH-visie.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO-MWD of;
 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO-pedagogiek met minimaal 2 jaar werkervaring in het werken met ouders met psychiatrische problematiek en/of complexe gezinssituaties;
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
 • Zowel de normale ontwikkeling van als de psychopathologie bij jonge kinderen kent geen geheimen voor je;
 • Je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen;
 • Het is een pre als je affiniteit hebt met de IMH-visie
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het werken met ouders met psychiatrische problematiek, complexe gezinssystemen en gezinnen waarin veilig opgroeien niet vanzelfsprekend is, en/of je hebt werkervaring in de GGZ volwassenenzorg;
 • Je hebt ervaring in behandelingsgericht werken met ouders met jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek. Zowel in ambulante trajecten als op de groep;
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief, en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team;
 • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald. 

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring : minimaal € 2.503,43 en maximaal € 3739,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, solliciteren@kabouterhuis.nl of telefonisch via 020 6445351.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Jeugdzorgwerker B bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 31 augustus 2019. Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in. Binnen twee weken hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
terug
Back to top