terug

Wij zijn per direct op zoek naar een:

 

Jeugdzorgwerker B

Het dienstverband zal in eerste instantie worden aangegaan voor 24 uur per week voor de duur van 3 maanden.

Functieomschrijving

Als jeugdzorgwerker B ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van gezinnen.  De jeugdzorgwerker B heeft ervaring in het werken met het uitvoeren van ouders met psychiatrische problematiek, complex gezinssystemen, gezinnen waarin veilig opgroeien een belangrijk aandachtspunt is.

Je werkt vanuit een competentie vergrotende en systeemgerichte visie. Je observeert, analyseert en begeleidt het gezin met de inzet van diverse methodieken. Het doel is de competenties van ouders op alle gezinsgebieden zodanig te ontwikkelen, dat de mogelijkheden van het kind worden onderkend en daarop kan worden aangesloten. Aanvullende organisatorische teamtaken. De hulpverlening zal vooral gericht zijn op ambulante hulpvragen.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO- opleiding MWD of pedagogiek met minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent geregistreerd bij de SKJ;
  • Ruime ervaring met hulpverlening aan ouders en jonge kinderen met complexe systeemproblematiek;
  • Ruime ervaring met het werken met ouders met psychiatrische problematiek;
  • Beschikt over goede sociale vaardigheden;
  • Kan goed omgaan met ouders en gezinnen met diverse achtergronden;
  • Kan goed samenwerken in een multidisciplinair team;
  • Pro-actief, innovatief denken;
  • In het bezit zijn van een auto is wenselijk.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 9, minimaal € 2.503,43 en maximaal € 3.739,00 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 % en korting op OV- jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Groen, Regiomanager Organisatie, r.groen@kabouterhuis.nl of telefonisch op 020-6138585.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als Jeugdzorgwerker B bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 30 april 2019. Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in. Binnen twee weken hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
terug
Back to top