terug

Wij zijn per 1 mei op zoek naar:

Jeugdzorgwerker C

Locatie Amstelveen

Deze vacature betreft een vervanging van een zwangerschapsverlof voor 24 uur per week. Het dienstverband start naar verwachting medio juli en heeft een minimale duur van drie maanden. De werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag.

Locatie Hoofddorp

Voor locatie Hoofddorp zoeken we een enthousiaste jeugdzorgwerker voor 24 uur per week tot het einde van dit jaar. De donderdag is in ieder geval een verplichte werkdag.

Locatie Uithoorn

In Uithoorn is er in verband met het doorstromen van een collega naar een andere functie, een plek beschikbaar voor 24 uur per week in ieder geval tot het einde van dit jaar.

Functieomschrijving

Als jeugdzorgwerker C bied je, aan jonge kinderen met complexe problematiek, groepsbegeleiding en behandeling aan. Je werkt niet alleen op de locatie Hoofddorp van ’t Kabouterhuis, maar ook in de leefomgeving van het kind zoals een kinderdagverblijf, school of bij het kind thuis. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, verzorg je voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en onderhoud je contacten met ouders/verzorgers.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH, HBO-J, HBO-pedagogiek);
 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
 • De ontwikkeling van jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen.
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.
 • Het is een pre als je ervaring hebt:
  • met de doelgroep jonge kinderen met autisme
  • in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg;
  • met de coaching van leidsters op kinderdagverblijven en/of scholen.
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO_Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 8, minimaal € 2.310,93 en maximaal € 3.431,71 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, afdelingpeno@kabouterhuis.nl,  of telefonisch via 020-6445351.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als jeugdzorgwerker C bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 14 april. Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in.  Binnen twee weken hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
terug
Back to top