terug

GZ Psycholoog/ regiebehandelaar 24 uur locatie Hoofddorp per direct

Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ambulante behandelingen bij jonge kinderen tot 7 jaar, met een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of met psychiatrische problemen.

Je bent de regiebehandelaar van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders, en mede behandelaren die betrokken zijn bij de behandeling. Je levert een bijdrage aan de behandeling van het kind en het gezin: jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als regiebehandelaar de regie te nemen in de behandeling;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;
  • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren en bent bekend met de veiligheidsketen;
  • Je kan uitstekend samenwerken, bent een teamspeler, hebt een flexibele instelling en bent ondernemend;
  • Je bent bevoegd tot het geven van EMDR-behandelingen bereid je hierin te scholen
  • De werkdagen voor deze functie zijn in overleg

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 12, minimaal € 3.431,71 en maximaal € 5.400,75 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, solliciteren@kabouterhuis.nl of telefonisch via 020 6445351.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als GZ Psycholoog bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? De reactietermijn is  voor deze vacatures is 4 september 2019. Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit op:
terug
Back to top