terug

In verband met de groei van MOC ’t Kabouterhuis zijn we voor onze locaties Amstelveen en ZuidOost op zoek naar een enthousiaste


GZ-psycholoog
24 uur per week 


Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ambulante behandelingen bij jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand, met opvoedingsproblemen en/of met psychiatrische problemen.

Je bent de hoofdbehandelaar van een (deeltijd)groep (voor kinderen van 2-4 jaar) en van multidisciplinaire (ambulante)behandelingen. In Amstelveen gaat het specifiek om een nieuw op te starten deeltijdgroep. Je bent verantwoordelijk voor het leggen van een goede basis ten aanzien van het groepswerk en onderlinge samenwerking en behandelingen.

Je adviseert en ondersteunt ouders, orthopedagogisch medewerkers en eventueel andere disciplines die betrokken zijn bij de behandeling. Je levert een bijdrage aan de behandeling van het kind en het gezin met als doel de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.


Functie-eisen

De GZ-psycholoog

  • heeft een afgeronde GZ-opleiding en is BIG-geregistreerd;
  • heeft aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van jonge kinderen en hun ouders en weet in de behandeling vanuit de rol als hoofdbehandelaar ook goed de regierol op te pakken;
  • heeft ervaring in het begeleiden van ouders en gezinnen met psychiatrische problematiek en met diverse culturen en achtergronden;
  • heeft ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen en is in staat daar alert en adequaat op te reageren;
  • de bevoegdheid tot geven van EMDR behandelingen of ouder/ kind behandelingen is een pré;
  • werkt vanuit de IMH visie;
  • kan uitstekend samenwerken en heeft een flexibele instelling;
  • heeft de beschikking tot een auto i.v.m. het doen van huis- en schoolbezoeken.
  • De werkdagen voor locatie ZuidOost worden in overleg vastgesteld. Voor locatie Amstelveen zijn de werkdagen in ieder geval vrijdag i.v.m. de besprekingen van de groep en een dagdeel op maandag of donderdag om de groep te begeleiden. Een keer per maand neem je op dinsdag deel aan het HB overleg.


Arbeidsvoorwaarden
Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 12 (minimaal € 3.364,43 en maximaal € 5.294,85 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 % en korting op OV- jaarkaarten.


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies de Leeuw, Regiomanager Organisatie, A.deLeeuw@kabouterhuis.nl of telefonisch via 06-29600836.


Solliciteren

We zien je reactie graag tegemoet. Je kunt tot 20 maart 2018 je sollicitatiebrief met CV o.v.v. je naam en vacaturenummer: 2018-16-GZ-AV, mailen naar: solliciteren@kabouterhuis.nl.
Sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 23 maart tussen 13.00 – 16.00 uur.

 

OPEN HIER DE VACATURE IN PDF


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
terug
Back to top