terug

Voor onze locatie in Amstelveen zijn wij per direct op zoek naar een:

GZ-psycholoog

voor 8 tot 10 uur per week.

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en (ambulante) behandelingen bij jonge kinderen tot 7 jaar, met een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of met psychiatrische problemen. Je bent de hoofdbehandelaar van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders, jeugdzorgwerkers en eventueel andere disciplines die betrokken zijn bij de behandeling. Je levert een bijdrage aan de behandeling van het kind en het gezin: jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding, en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling van jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als hoofdbehandelaar de regie te nemen in de behandeling;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;
  • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;
  • Je werkt vanuit de IMH-visie;
  • Je kan uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling;
  • Je bent bevoegd tot het geven van EMDR-behandelingen en/of geregistreerd bij de DAIMH als IMH-specialist;
  • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 12, minimaal € 3.431,71 en maximaal € 5.400,75 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, korting op OV‑jaarkaarten en opleidingsmogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies de Leeuw, Regiomanager Organisatie, a.deleeuw@kabouterhuis.nl / tel: 06-29600836 of via de mail:  afdelingpeno@kabouterhuis.nl.

Solliciteren

Enthousiast geworden om als GZ Psycholoog bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan door het online sollicitatieformulier in te vullen. Vul HIER het formulier in. Binnen twee weken hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
terug
Back to top