P&O Adviseur, dit is je uitdaging

Werken bij de MOC ’t Kabouterhuis, is werken bij een betrokken en ambitieuze kennisorganisatie waar het hele jonge kind  én medewerker centraal staan.  In deze ambitieuze en professionele organisatie weet jij als P&O Adviseur waarde toe te voegen door jouw heldere visie op P&O en jouw dienstverlenende aanpakkers mentaliteit. Ga jij deze sociale uitdaging aan?

Als P&O Adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden:

– Verantwoordelijk voor de operationele en tactische gang van zaken op P&O gebied denk hierbij aan zorgdragen dat leidinggevenden ondersteund worden bij personele planningsvraagstukken; ondersteuning op het gebied van verzuimende medewerkers in het kader van de Wet Poortwachter, invulling van vacatures; doorgroei van medewerkers ;
– invoeren van tactische zaken en de vertaalslag maken naar de praktische invoerbaarheid binnen de organisatie met onderwerpen als in-, door- en uitstroom, verzuim en gezondheidsmanagement en functioneren en ontwikkelen van medewerkers;
– adviserende rol op het gebied van wet- en regelgeving en de toepassing van de CAO – Jeugdzorg;
– adviseur (gevraagd en ongevraagd) van  de Regiomanagers Organisatie van de locaties;
– contacten onderhouden met diverse instanties waaronder de arbodienst, Jeugdzorg Nederland en UWV, maar ook andere jeugdzorgaanbieders;

Als P&O Adviseur rapporteer je aan de Manager Bedrijfsvoering van het Centraal Bureau.

De uitdaging die je aangaat bij MOC ’t Kabouterhuis

Bij de MOC ‘t Kabouterhuis werken ca 300 medewerkers verspreid over 9 locaties en de Jonge Kind Academie.  De hoofdlocatie is gevestigd in Amsterdam.

Als P&O Adviseur werk je in een team van 3 collega’s, een administratief medewerker en een collega P&O Adviseur. Binnen dit enthousiaste team is er ruimte voor initiatief, eigen ontwikkeling en het meebouwen aan een zich ontwikkelende organisatie.  Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling financiën en de salarisadministrateur.  Jouw positivisme, energie, analytisch vermogen, betrokkenheid en doorzettingsvermogen voegen veel toe aan de dynamische organisatieontwikkeling waarbij MOC ’t Kabouterhuis zich voortdurend moet aanpassen aan nieuwe eisen in de buitenwereld.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij de MOC ‘t Kabouterhuis te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: betrokken, bevlogen en informeel.

Jouw uitvalsbasis als P&O adviseur bevindt zich in Amsterdam Zuid, maar natuurlijk ben je ook regelmatig op de locaties. Ben je woonachtig in Amsterdam, pak dan de fiets! Vanaf Amsterdam Amstel is het kantoor ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging

– Dynamische en zelfstandige functie binnen een ontwikkelingsgerichte en mensgerichte organisatie;
– functie die voor 24-32 uur is in te vullen waarbij er flexibiliteit mogelijk is in de invulling;
– contract van een jaar;
– salaris conform schaal 10 CAO Jeugdzorg (max. € 4.092,26 bruto per maand op basis van 36 uur en per 1 januari 2020 max. € 4.255,95  per maand op basis van 36 uur.
– Daarnaast kent ’t Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op Ov-jaarkaarten.

Dit breng jij voor de vacature P&O Adviseur mee

– Afgeronde hbo of wo opleiding in de richting van P&O;
– aantal jaar ervaring in een zelfstandige, allround P&O adviesrol;
– aantoonbare ervaring op het gebied van arbeidsvoorwaardelijke zaken, Arbo-gerelateerde zaken,  OR gerelateerde vraagstukken en kennis van de WOR,  functiewaardering en arbeidsrechtelijke vraagstukken;
– ervaring met personeelssalarissystemen, bij voorkeur met RAET;
– integer, samenwerkingsgericht, analytisch, pragmatisch en vernieuwingsgericht;
– goed inlevingsvermogen, luistervaardig en hulpvaardig.

Solliciteren naar de vacature van P&O Adviseur in Amsterdam?

Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze dan hier.  Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit op:
Back to top