terug

Update corona per 26 januari

31 januari 2022

’t Kabouterhuis wil de gezondheid van uw kind, u zelf en van onze medewerkers zoveel mogelijk beschermen. Wij volgen het beleid van de overheid.

Quarantaine (thuisblijven)

Bent u of een andere volwassen huisgenoot positief getest op corona, dan gaat u of de volwassen huisgenoot in quarantaine. Bezoeken aan huis of afspraken op de locatie gaan niet door. U kunt als u zelf in quarantaine bent uw kind niet halen/brengen op de locatie.

Kind geen klachten? Uw kind (0 – 7jaar) hoeft niet in quarantaine als uw kind geen klachten heeft.

Uw kind hoeft niet in quarantaine als uw kind nauw contact heeft gehad met iemand die besmet is met corona (meer dan 15 minuten, binnen 1,5 meter afstand) en uw kind zelf geen klachten heeft.

Kind positief?
Is uw kind positief getest op corona, dan gaat uw kind in quarantaine. Uw kind komt niet naar de groep, afspraken en huisbezoeken gaan niet door. U bespreekt met uw behandelaar of er andere mogelijkheden zijn (online).

Verkouden?

Als uw kind (0 – 7 jaar) (neus)verkouden is dan kan uw kind naar de groep komen en kunnen afspraken of huisbezoeken doorgaan.

Heeft uw kind (0 – 7 jaar) zwaardere klachten zoals (veel of vaak) hoesten/niezen en/of behoorlijke keelpijn en /of koorts van 38,0 of meer graden en / of is uw kind benauwd, dan blijft uw kind thuis. Of kan een afspraak of huisbezoek niet doorgaan.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw behandelaar.

 

Deel dit op:
terug
Back to top