terug

’t Kabouterhuis dicht op maandag 8 februari

7 februari 2021

Rijkswaterstaat roept mensen op niet de weg op te gaan en het is onduidelijk of er openbaar vervoer zal rijden. Dit vanwege de barre weeromstandigheden. Het is onverantwoord te reizen.

Het KNMI heeft code oranje afgegeven tot morgenmiddag 12.00 uur. Wij kunnen niet garanderen dat de medewerkers (op tijd) op de locatie aankomen. Onze medewerkers zijn grotendeels afhankelijk van het reizen per auto of openbaar vervoer.

Ook veel basisscholen in Amsterdam, Leiden en in de regio’s Zaanstreek en Waterland houden de deuren vanwege het weer gesloten.

U kunt uw kind dus niet naar de locatie brengen. Onze groepen zijn dicht. Ook als u een afspraak heeft als ouder met een hulpverlener op de locatie gaat deze niet door. Ook de bezoeken thuis gaan niet door. Uw behandelaar neemt contact met u op.

We vinden dit vervelend en wij begrijpen dat dit voor u lastig kan zijn.

Bij vragen kunt u maandag contact opnemen via het telefoonnummer van uw locatie. U wordt dan doorverbonden met ons centrale contactpunt.

We gaan ervan uit dat dinsdag 9 februari ’t Kabouterhuis weer open is en afspraken door kunnen gaan. We houden u op de hoogte als de situatie verandert.

Meer informatie: https://nos.nl/artikel/2367724-morgenochtend-code-oranje-reis-alleen-als-dat-echt-nodig-is.html

 

Deel dit op:
terug
Back to top