Training Kinderen die Opvallen (KDO)

Voor professionals en leidinggevenden werkzaam op kinderdagverblijven en voorscholen.

Een training waarin je leert problemen vroegtijdig te signaleren en signalen van opvallend gedrag bespreekbaar te maken met de ouders.

Onze aanpak is praktisch van aard; aan de hand van jouw voorbeelden worden situaties besproken en bekeken welke aanpak het beste werkt. Jij krijgt handvatten mee om afwijkend gedrag te constateren en ermee om te gaan binnen je werk.

Per organisatie kunnen drie medewerkers meedoen aan een van de trainingen. Meld je nu aan! Klik hier voor het overzicht en aanmeldformulier voor de trainingen. LET OP: Deze trainingen worden door Gemeente Amsterdam gesubsidieerd en zijn gratis toegankelijk voor professionals die werken op kinderdagverblijven en voorscholen in Amsterdam.

Training op maat
Alle trainingen kunnen ook in-company worden gegeven, dus volledig toegespitst op jouw specifieke organisatie of situatie. De training kan variëren van een middag tot een aantal maanden. Aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden en herkenbare situaties kunnen wij je leren vroegtijdig (h)erkennen en omgaan met gedrags- en ontwikkelingsproblemen bij jonge kinderen van 0-7 jaar.

Deel je wensen met ons! Neem contact op met de Jonge Kind Academie via jongekindacademie@kabouterhuis.nl of via 020 – 5171 316.

Of vul dit contactformulier in en dan nemen wij contact met jou op.

Deel dit op:
Back to top